2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستید بگم؟؟؟

عزیزم هی بپرسی همین چند نفریم که هستن میرن

بگو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

قضیه ی مادر شوهر هستش‌  چطور باهاش رفتار کنم دوستم داشته باشه خودمو تو دلش جا کنم  بگید ...

سرچ کن دختر گرانبها 

تاپیک هاشو بخون

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نمیتونم اخه شما نمیدونید باید چیکار کردم دوست داشتن زیاد بشه؟

چرا نمی تونی 

ببین اون کاملا توضیح داده سیاست های زنانه رو 

خیلی خوبه من کلی چیز یاد گرفتم 

مثلا میگه رفتار متعادل انجام بدید نه اونقد صمیمی و نه اونقد سرد 

رفتار محترمانه و تقریبا رسمی

مثلا اگه تیکه انداخت خیلی مودب و با دلیل شمرده صحبت کنی نه با تندی و کلی نکات دیگه .....

نمیتونم اخه شما نمیدونید باید چیکار کردم دوست داشتن زیاد بشه؟

دنبال این نباش دوست داشتن زیاد بشه حد متعادل باش تا خودتم اذیت نشی

دنبال این نباش دوست داشتن زیاد بشه حد متعادل باش تا خودتم اذیت نشی

دوستم داره خیلی بهم توجه میکنه مثل پروانه ها اما مثلا پیام تبریک عید براشون‌ فرستادم جواب داده اما مثل دوباره درمورد همون بهشون تشکر کردم سین نکرده هنوز بگما‌ مدیر مدرسه هم هست نمی‌دونم خیلی ناراحت شدم😅

حساب دست دو نفره☺️