2777
2789

نمیتونم برم هنرستان واقعا نمیتونم نمیشه الان

اونجایی که میخواستم برم پر شده بود

راستش انگیزه و امیدم کمه به خودم با معدل ۱۷ اومدم این رشته

فکر نکنم رشته های خوب انسانی قبول شم😞💔 علاقه دارم استعداد درسای حفظیم خوبه واقعا ولی .... اگه این رشته به دردم نخورد چی؟

رشته خوبی نیس یه ماه دیگه تغییر رشته بده به تجربی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پا تو هر مسیری بزاری بدون شک حکمتی توش بوده

حتی همین که ظرفیت رشته های دیگه پر بوده هم حکمتی توش بوده

من با گوشت و استخون درک کردم که کوچک ترین کارهای که میکنیم هم حکمتی توش پنهون شده که شاید سالها بعد متوجهش بشی

پس از این مسیر لذت ببر و بسپر به خدا

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

من ریاضی شدم ۳ تو خرداد علوم ۱۰به هیچ وجه توان تجربیو ندارم

بازم برو تجربی به توان نیس به بازار کاره تو انسانی بیست بگیر تهش هیچی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من ریاضی شدم ۳ تو خرداد علوم ۱۰به هیچ وجه توان تجربیو ندارم

همون انسانی خوبه برات هرچی حکمت داره خواهر من معدلش ۱۹ و ۹۳ بود هرکاری کرد نشد بره تجربی مدرسه مورد علاقش پر بود حتی ی مدرسه نمونه هم ریاضی آورده بود ولی تجربی نه آخر اومد انسانی الان روزی آزار بار میگه خدایا شکرت نگران نباش خیره 

وای نه با معدل ۱۷ تجربی حماقت محض

با معدل۱۰هم تجربی مدرسه نمونه انسانی خوندم نخبه های کلاس قبول نکردن

😐 کی گفته؟ این همه رشته داره انسانی

درسته کار پیدا کردن سخته ولی باید مدرک بالایی داشته باشی اگه بخوای میشه

عزیزم هر رشته ای بازار کار داره منتها باید زرنگ باشی

من مضخرف ترین رشته ها رو دیدم که آدمای زرنگ ازشون درآمد بالای ۱۰۰ میلیون دارن

پس به زرنگ بودن آدمه

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..