2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیایید شوهرم منو داره میکشه بخدا دیگه طاقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 77 پست

تو چقد شبیه منی...

با این تفاوت ک شوهرم منو مجبور میکنه لا خانوادش بگردم و رفت و امد کنم...تازه از قبل ا. عیده لا هم قهریم چندباریم رفتم صحبت کنم ک تو باد بود بیخیالش شدم و الان خونه مامانمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نخبه نیس عقب موندست 

بخدا اگر دو دقیقه باهاش حرف بزنی میفهمی هیییچی نیست حتی یک انتقال ساده پول با گوشی رو هم بلد نیست هیچگونه اطلاعات عمومی نداره مطالعه نداره معدلش خیلی پایینه ولی اونا اصرار دارن این نخبه بود الان نمیدونیم چرا اینجوری شده قبل ازدواج نخبه بوده! 

بخدا اگر دو دقیقه باهاش حرف بزنی میفهمی هیییچی نیست حتی یک انتقال ساده پول با گوشی رو هم بلد نیست هی ...

😂 😂 😂 😂 تو بهش بها نده بزن تو ذوقش وقتی خانوادش تعریف میکنن تو بخند 

بمیری؟به این دنیا اومدی ک ارزوی مرگ کن؟چرا طلاق نمیگیری؟چرا یه زندگی جدید برای خودتو پسرت نمیسازی؟

دارم به همون سمت میرم همه دارن میبینن منو پسرم دیگه چیزی از روانمون باقی نمونده داغون شدیم پسرم نابود شده در حسرت یک مهمونه 

شاید ناراحتی روحی افسردگی  چیزی  داره یا مواد مصرف میکنه چون رفتارش اصلا عادی نیست

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست