2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیایید شوهرم منو داره میکشه بخدا دیگه طاقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 77 پست
عزیزم امیدوارم خدا به زندگیت آرامش و شادی بده نمیتونی جدا شی؟

چرا 

چند وقتیه دیگه سعی نمیکنم روی مشکلاتمون ماله بکشم دیگه گذاشتم همه بفهمن من دارم با چه موجودی زندگی میکنم بابام باورش نمیشه من چندین ساله دارم با این آدم زندگی میکنم 

بخدا اصلا شبیه مردا نیست نه از نظر قیافه نه رفتار مثل پسرهای نوجوون که اصلا رشد نکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه حس بدیه..ناراحت کنندس…

اجازه میده خودت بری و بیای؟

ببین خودت دعوت کن رستورانی جایی حالا خیلی ام جای گرونی نباشه نیار خونه مهمونتو

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
دارم به همون سمت میرم همه دارن میبینن منو پسرم دیگه چیزی از روانمون باقی نمونده داغون شدیم پسرم نابو ...

عزیزم یه زندگی خوب بساز 

انقد تفریح کنید دوتایی ک اصلا وقت  مهمونی نداشته باشید😁

زنده‌‌باد‌کورد«نژاد‌پرست‌نیستم‌ولی‌نژادم‌شایسته‌پرستشه» ‌دوست عزیز‌عقده‌هاتو‌اینجا‌سر‌ملت‌خالی‌نکن✌🏻اگه‌یه‌بحث‌پیش‌بیاد‌تا‌آخرش‌جوابتو‌میدم‌هیچ‌اهمیتی‌هم‌‌ ‌برام‌نداره‌تعلیق‌شم؛چیزی‌که‌زیاده‌سیمکارت😁
یکبار عمیقا باهاش حرف بزن بگو عزیزم،چی،ناراحتت میکنه میخوام،در موردش حرف بزنیم وسعی،کن ریلکس بلشی تا ...

افسرده ست 

فکر میکنه یک مشکل جسمی داره که اگر اون حل بشه اخلاقش درست میشه! وسواس فکری داره روی جسمش و خیلی زیاد دارو های مختلف با نسخه یا بدون نسخه میخوره و ابدا قبول نمیکنه مشکل روحی روانی داره 

اصلا ذهنش قدرت تحلیل و حرف زدن نداره برای همین من باهاش حرف میزنم حتی با زبون خوش، سکوت میکنه چون ذهنش نمیتونه تحلیل کنه و یک جواب درست بده 

این چجور نخبه ایه بگو درست بشینه با مادرت مشکلاتشو حل کنه

در برابر کل فامیلش نخبه محسوب میشه چون هیچ کدوم درس نخوندن ولی در برابر بقیه کاملا عادیه و اونقدرم حسوده که ابدا نمیتونه جلو یک آدم از خودش بالا تر حرف بزنه ولی با آدم های بدبخت بیچاره راحت تر کنار میاد تا میبینه یکی شاده سریع میگه این معتاده این قرصیه مشروب خوره که اینقدر شاده 

فکر میکنه آدم برای شاد بودن باید حتما یک چیزی مصرف کنه! 

تو چقد شبیه منی... با این تفاوت ک شوهرم منو مجبور میکنه لا خانوادش بگردم و رفت و امد کنم...تازه از ...

خونه مامانت نمیاد؟ 

اینجور آدم ها هییییچ وقت عوض نمیشن فقط همسرشونو از پا درمیارن من واقعا نابودم از شدت استرس دو بار قلبم گرفته رفتم بیمارستان تمام بدنم دچار انقباض میشه مدام سردرد دارم همش در حال گریه ام 

چرا بعضیا تا پدر زن مادر زن میبینن کرم ریزی شون شروع میشه😒 البته میگی خونه خانواده خودشم نرفته شای ...

نه افسرده ست از آدم ها خوشش نمیاد حتی نمیتونه بخاطر ما هم که شده یک مهمون میاد حداقل یک ساعت عادی رفتار کنه حرف نزنه ولی قیافه ام نگیره 

امی چون از بابای خودش می‌ترسه وقتی اونا میان به خودش فشار میاره شاد باشه حرف بزنه و... جرات نداره باباش بیاد خودشو به خواب بزنه ولی هررررر توهینی بگی به خانواده من کرده 

باهاش آشتی کن تا اونم همراهیت کنه

اونقدر ازم سو استفاده کرده و نادیده گرفتم که دیگه اصلا نمیتونم تو صورتش نگاه کنم 

مثلا من استخونم شکست یک روز تمام گریه میکردم آخرش خودم تنها رفتم دکتر گچ گرفتم ولی برادرش تصادف کرد داشت بال بال میزد براش کلی چیز تقویتی می‌برد درحالیکه فقط بدنش کوفته شده بود 

خیلی بی احترامی ها و کارهای بد زیادی در حقم کرده که هیچ وقت نمیتونم ببخشمش ظرفیتم کامل شده 

چرا باید یه مرد به مادر زن حسادت کنه؟ یا پدر زن؟

میدونی این آدم با سیستم زور و اجبار و دیکتاتوری مطلق باباش بزرگ شده اگر بابام دوبار باهاش بلند حرف بزنه سریع خودشو جمع میکنه و جرات نداره بد رفتار کنه... پدر خودش همینه تا یک چشم غره بهش بره سریع خودشو جمع میکنه ولی خانواده من تن صداشون اونقدر آرومه اونقدر لطیف برخورد میکنن که اینم اهمیت نمیده مثلا خونه مامانم نیومد مامانم که زنگ زد گفت بخاطر نوه م میاییم من گفتم اگر میخوای خونه نمون چون مامانم از دستت ناراحته گفت نه من هر کاری ام بکنم اونا بازم میان و با من خوب رفتار میکنن!! یعنی اینقدر وقیح و پرروعه

شاید ناراحتی روحی افسردگی  چیزی  داره یا مواد مصرف میکنه چون رفتارش اصلا عادی نیست

آره افسردگی داره اختلال وسواس فکری روی جسمش داره ولی خودش قبول نمیکنه خیلی از دکتر ها بهش گفتن مشکلت جسمی نیست تو افسردگی داری ولی میگه نه 

آره افسردگی داره اختلال وسواس فکری روی جسمش داره ولی خودش قبول نمیکنه خیلی از دکتر ها بهش گفتن مشکلت ...

دردش همینه تا دارو نخوره همینه بدتر هم میشه

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست