2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده اچ سی جی زدم ولی باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا اصرار به بچه دهرشدن داری وقتی همسرت کوچکترین تلاشی نمیکنه؟

درسته عزیزم ولی من چون پسرم فوت شدبه شدت احساس تنهایی وپوچی دارم 

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
این همه غرورم خوردکردم چندباررفتم سمتش پسم زد

دیگه ن دکتر برو ن محلش بزار چرا اینقدر رو میدی بهش آخه بچه با این مرد بی لیاقت

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بنظرت میتونی کنار همسرت ی عمر رو با دلخوشی سر کنی؟

اگه اره تلاشتو کن

ولی بپا با این شرایط بچه دار نشی و غم و غصه هات چند برابر بشه

خدا بخاطر پسرت صبرت بده عزیزم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببخشید اسی ولی همسرت اینقدر رفتارش بچگانس دنبال بچه از این مردم هستی حیفی بخدا دختر

درسته خواهرکاش حداقل شجاعت جداشدن داشتم ولی نمیدونم چمه واقعامیدونم کارم عاقلانه نیست

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

اخی چند سالش بوده؟؟ 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
نوزادچهارروزه بوددعزیزم

سر چی فوت شد؟

اخییی نوزاد خیلی بده🥺

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌