این ماه کلومفین خوردم اچ سی جی هم زدم امروز ولی چندروزه شوهرم قهره الانم منوگذاشته خونه مامانش رفته تاچندروزحالم خیلی بده این همه قرص و آمپول الکی زدم فقط چهارروزپیش اقدام داشتم که فک کنم اسپرمامردن دیگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درسته عزیزم ولی من چون پسرم فوت شدبه شدت احساس تنهایی وپوچی دارم
بنظرت میتونی کنار همسرت ی عمر رو با دلخوشی سر کنی؟
اگه اره تلاشتو کن
ولی بپا با این شرایط بچه دار نشی و غم و غصه هات چند برابر بشه
خدا بخاطر پسرت صبرت بده عزیزم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
درسته عزیزم ولی من چون پسرم فوت شدبه شدت احساس تنهایی وپوچی دارم
اخی چند سالش بوده؟؟
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌