2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور پس چیکار کنیم؟☹️

ی فکر اساسی

اگ واقعا حوصله درس خوندن نداری 

من ک اصلا ندارم  باید بریم شرکار تا خرج دانشگاه رو بدیم

فوقشم بهم فشار اومد ازدواج میکنم بعد طلاق میگیرم 

😐😂💔 

گفتی رشتت چی بود ؟؟ 

کاش میشد من همیشه تورو کنارم داشتم🥺

بزار درخواست میدم شمارمو میدم دوست داشتی ت ایتا یا بله ک‌ قند شکن نمی‌خواد وقت درس خوندنتم گرفته نشه بهم پیام بده درمورد درسا کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم جیگر دوس ندارم بدبختیای منو کسی داشته باشه هیچ اطلاعاتی از کنکور نداشتم ی مشاور خرم نداشتم ی سگ زندگی بوداا😐😂

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
بزار درخواست میدم شمارمو میدم دوست داشتی ت ایتا یا بله ک‌ قند شکن نمی‌خواد وقت درس خوندنتم گرفته نشه ...

عزیزم چقدر اعصابت از اون روزا خورده دورت بگردم 😂😂😂😂😂

☹️🥺این دیگه درد داره😭

من از تو بدترم بخداااا ولی خب ادم نمیشه هی فکر کردو زجر کشید 

اگ خیلی توی عذابی ازدواج کن خرج دانشگارو حداقل ی سگی پیدا بشه بده بعد اگ نخواستی طلاق بگیر  😐😂💔

یعنی ...... داخل پیشنهادت من 😐😂💔

تنها خوش میگذره بهت اخه؟ اگه آره برو 

نمیدونم 🥺 نه فک نکنم خوش بگذره 

شب کجا بمونم بنظرت عزیزم؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
نمیدونم 🥺 نه فک نکنم خوش بگذره  شب کجا بمونم بنظرت عزیزم؟

خارج از استان خودت میری؟ 

هتل برو ب بقیه جاها اطمینان نیست 

میتونی خوش بگذرونی تنهایی ولی اگه ی همراه داشتی بهتر بود 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
من از تو بدترم بخداااا ولی خب ادم نمیشه هی فکر کردو زجر کشید  اگ خیلی توی عذابی ازدواج ک ...

واقعاااااا.....تو پیشنهادت😂😂😂

آخه دور از جونت خرم نمیاد مارو بگیره 

الان ما بیسوادی بیش نیستیم بوخودا