2777
2789
دوستانننن گفتم بیام از دهه هشتادیا بپرسم  من ۱۶سالمه بنظرتون تنهایی برم سفر؟؟؟

با دوستان اگه خانواده میزارن و جنبشو داری برو

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوستان اگه خانواده میزارن و جنبشو داری برو

نه تنهای تنها منظورم بود 

دوستی ندارم باهام بیاد

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
دقیقا هر چقدر که بعضیا میگن  : ارهه رسیدن به بلوغ در ادما متفاوته  این اشتباه محضه شاید ی ...

کاملا موافقممممم بلوغ مرحله اولشه هنوز کلی چیز مونده که باید یاد بگیری و بعضیاشونو تا تجربه نکنی نمیفهمی تجربه خیلی چیز مهمیه 

و کسی که جوونه هزارنفرم نصیحتش کنن تا خودش انجام نده و بفهمه اون کار غلطه سمتش نمیره اینا میخان تمام فرصتارو از جوونا بگیرن و بگن دست رو هر مردی گذاشتی همونه بسوز و بساز وگرنه ابروت میره و بی حیا و هر..زه محسوب میشی 

منم تک فرزندم ولی وضعمون مث خودته میدونم چی میگی 🥺😐💔 نمیتوی بری سرکارر هزینه دانشگاه رو دربیاری&n ...

ما پولدار بودیم ولی زیر پامون رو خالی کردن☹️

ولی دانشگاه دولتی یه چیز دیگه اس

قبول داری؟

این کسی که میگی هنوز متوجه نشده که چی به سرش اومده من هنوز کسی رو ندیدم که از کودک همسری لذت برده با ...

موفق

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
😂😍🥺تو منی های های حرص میخورم

ن باو من به یه ورمم نیس🤣

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
کاملا موافقممممم بلوغ مرحله اولشه هنوز کلی چیز مونده که باید یاد بگیری و بعضیاشونو تا تجربه نکنی نمی ...

دقیقا من خودم نوجوونم سر یه ماجرایی کلیی اطرافیان بهن نصیحت کردن ولی من گوش ندادم تا وقتی که خودم تجربه نکردم و چوبشو نخوردم پشیمون نشدم

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
چجوری تو چهار ماه رسیدی به پنج هزار میشه راهنماییم کنی از این همه استرس و تنش بیام بیرون لطفا؟؟؟

من مدرسه دولتی بودم ک گیرررر همش باید میرفتم مستمر و کوفت درد میدادم سال منم شرط معدل نبود ولی چ کنم خانواده سر نمره حساس بود واس همین همش درگیر مدرسه بودم یبار خدایی نکرده نمرم نشه از ۲۰ بیاد ۱۹ 😐😂هر چقدر زور زدم واس قبولی و نمره ۱۰ مدرسه رو بخونم پاس شم ب جاش کنکور بخونم نزاشتن واس همین میگم شرایط موندن واس دندون نداشتم وضعیت مالی خوبیم نداشتیم سال آخرم اصن کتاب تست نخریدم تنها خرج کنکورم ی ثبت نام واس گزینه دو بود اونم بخاطر بانک سوالاش ک تست تالیفی و کنکوری داشت ب جا کتاب تست از اون استفاده میکردم 

ولی ت عمومی نداری اوضاعت خیلیییی خوبهههه وقت بیشتری داری 

ببین زیست رو صدرصدشو تموم کن من روزی میانیگن ۱۲ ۱۳ ساعت میخوندم مدرسه چون وقتمو ب شدت می‌گرفت روزای تعطیل ۱۵ ۱۶ ساعت ب زور میکردم بعضی وقتام میشد ۸ ۹ ساعت باشه ها 

۷ ساعت فقط زیست میزاشتم ک تمومش کنم خودت می‌دونی چقد پاره کنندس و امکان حذفیات هم نداره

ولی شیمی و ریاضی و فیزیک رو حذفیات داشتم و متاسفانه اون اواخر مرور نکردم و این سه تا رو خیلی از تستای گلابی رو سر شک و فراموش از دست دادم 

خلاصه ک اگه نمیرسی ی سری کارهای کم اهمیت یا اینکه کلا ت کلت نمیره حذف کن مثلا فصل یک فیزیک دوازدهم خودش دوسه ماه وقت مفید واس فهمیدن کنکوری میخواست ک من نمی‌توانستم براش بزارم حذف کردم 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
ما پولدار بودیم ولی زیر پامون رو خالی کردن☹️ ولی دانشگاه دولتی یه چیز دیگه اس قبول داری؟

هق 💔 دوس دارم بحرفم کلی نمیشه اینجاااا

من دولتی رو واس این دوس دارم ک از این شهر برم از خانوادم دور بشم حوصله تاحمل کردن مشکلاته خونمونو ندارم ولی حوصله درس خوندنم ندارم 😐😂💔