من مدرسه دولتی بودم ک گیرررر همش باید میرفتم مستمر و کوفت درد میدادم سال منم شرط معدل نبود ولی چ کنم خانواده سر نمره حساس بود واس همین همش درگیر مدرسه بودم یبار خدایی نکرده نمرم نشه از ۲۰ بیاد ۱۹ 😐😂هر چقدر زور زدم واس قبولی و نمره ۱۰ مدرسه رو بخونم پاس شم ب جاش کنکور بخونم نزاشتن واس همین میگم شرایط موندن واس دندون نداشتم وضعیت مالی خوبیم نداشتیم سال آخرم اصن کتاب تست نخریدم تنها خرج کنکورم ی ثبت نام واس گزینه دو بود اونم بخاطر بانک سوالاش ک تست تالیفی و کنکوری داشت ب جا کتاب تست از اون استفاده میکردم
ولی ت عمومی نداری اوضاعت خیلیییی خوبهههه وقت بیشتری داری
ببین زیست رو صدرصدشو تموم کن من روزی میانیگن ۱۲ ۱۳ ساعت میخوندم مدرسه چون وقتمو ب شدت میگرفت روزای تعطیل ۱۵ ۱۶ ساعت ب زور میکردم بعضی وقتام میشد ۸ ۹ ساعت باشه ها
۷ ساعت فقط زیست میزاشتم ک تمومش کنم خودت میدونی چقد پاره کنندس و امکان حذفیات هم نداره
ولی شیمی و ریاضی و فیزیک رو حذفیات داشتم و متاسفانه اون اواخر مرور نکردم و این سه تا رو خیلی از تستای گلابی رو سر شک و فراموش از دست دادم
خلاصه ک اگه نمیرسی ی سری کارهای کم اهمیت یا اینکه کلا ت کلت نمیره حذف کن مثلا فصل یک فیزیک دوازدهم خودش دوسه ماه وقت مفید واس فهمیدن کنکوری میخواست ک من نمیتوانستم براش بزارم حذف کردم