2777
2789
ار😂🚶

کلاس چندمی

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا  ما ادما در هر مقطعی که هستیم فکر میکنیم که خیلی عاقلیم و دیگه همه چیو میفهمیم اما اصلا ...

وحشتناک ترین کارممکنه یکی از دوستام وقتی کلاس هشتم بود ازدواج کرد الان ۶ساله ندیدمش میگن یه دختر داره و قربانی کودک همسری اصلا نمیخام قیافشو با بچه تصور کنم اشکم درمیاد💔

شوهرش ادم بدی نیست ولی نباید اینجوری میشد اونایی که هنوز باهاش درارتباطن میگن که حال خوبی نداره و خیلی دخترای دیگه که اینجوری قربانی شدن

من خودم با اینکه نسبت به چندسال پیش خیلی فهمیده تر شدم ولی هنوز خیلیی چیزا باید یاد بگیرم خیلی کارامونده که هنوز نکردم و با ازدواج فقط خودمو بدبخت میکنم

وحشتناک ترین کارممکنه یکی از دوستام وقتی کلاس هشتم بود ازدواج کرد الان ۶ساله ندیدمش میگن یه دختر دار ...

دقیقا هر چقدر که بعضیا میگن  : ارهه رسیدن به بلوغ در ادما متفاوته 

این اشتباه محضه شاید یه خانومی به بلوغ برسه اما این سن نوجوانی سن اشتباه کردنه و نباید در این سن با ازدواج کردن این اشتباهاتو بدتر کنیم

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
یعنی فقط با کنکور میشه رفت ؟؟ 

صدرصد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من چهارماه خوندم رتبم ۵ هزار شد پزشکی آزاد میشد برم با توانبخشی ک علاقم دندون بود نشد بعدش همین کاردرمانی رو زدم 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
اونام کارشون درست نیست بی احترامی میکنن ولی خب یه سری ها اینجوری میپسندن اتفاقا من یکیو میشناسم خودش ...

این کسی که میگی هنوز متوجه نشده که چی به سرش اومده من هنوز کسی رو ندیدم که از کودک همسری لذت برده باشه هرکی میرسه میگه مگه دیوونه باشی شوهر کنی میگن اوناییم که کردن دارن طلاق میگیرن و دوباره درسشونو ادامه میدن....

به هرحال لزومی نداره توی این قرن کسی توی سن کم ازدواج کنه و مادر شدن اصلا کاربزرگی نیست و موفقیت محسوب نمیشه اگه اون دختر درسشو ادامه میداد یا شاغل میشد صدبرابرا لانش از زندگیش راضی بود 

و خب من ترجیح میدم نگم انشاله و حاضرم کلی فحش بخورم ولی یه دخترو از اینکار منصرف کنم....

صدرصد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ من چهارماه خوندم رتبم ۵ هزار شد پزشکی آزاد میشد برم با توانبخشی ک علاقم دندو ...

چجوری تو چهار ماه رسیدی به پنج هزار میشه راهنماییم کنی از این همه استرس و تنش بیام بیرون لطفا؟؟؟

دوستانننن گفتم بیام از دهه هشتادیا بپرسم 

من ۱۶سالمه بنظرتون تنهایی برم سفر؟؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤