2777
2789
۸۴ام و همه میگن کوچولو😐

دقیقاااااا تو منی یا من  توام؟؟ 😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

85 ام

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

ممنونم ازت ولی کار از کار گذشته دیگه ما موندیم و تیر امسال🥺

هدفت چیه؟

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
من الان 19سال و اندیمه سال اول هوشبری زنجان قبول شدم سال دوم رادیولوژی ولی خب موندم دوباره کنکور ...

سلام چ خوب شد کامنتتو دیدم ..این سوالمو اگه میدونی خواهشا جواب بده . کارمند رادیولوژی ماهی چقد حقوق میگیره ؟؟ در ضمن دو سالی میشه ک دوران طرحش هم گذرونده

این یه چیز شخصیه که میخواد کی ازدواج کنه درست مثل همون دوست پسر ک شما اونو شخصی میدونید پس نباید ب ک ...

اونی که توی ۱۶به بلوغ عقلی برسه دلیل بر این نمیشه که سریع ازدواج کنه این کودک همسریه نه ازدواج عقلانی باید هشدار داد من خودم یادمه توی همون۱۵واینا کم کم عاقل ترشدم  و الان مطمعنم که ازدواج کردنم توی سن کم بزرگترین ظلم به خودمه و این درمورد اکثریت صدق میکنه خیلیا که توی سن کم ازدواج کردن ابراز پشیمونی میکنن.....

و اینکه خب بعضیا هستن که میان میگن نظرتونو بگید من میرم نظرخودمو میگم یهو میبینم یه عالمه زن ریختن سرم که به توچه‌چرا چرت میگی شوهر خوبه فلانه و بی احترامی میکنن😑😑

میشه بپرسم با چه رتبه ای رادیولوژی اوردی ؟ و چه دانشگاهی

برا کنکور خودم میخوام مرسی عزیز💜

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

سلام🥲👋

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ازاد میشه رفت بدون کنکور  درامد داره بنظرت ؟؟؟؟

کاردرمانی آزاد و پردیس و نیمه دوم نداره ب شدت ظرفیت کمی هم داره تعداد دانشگاه های هم ک این رشته رو دارن خیلی کمه واس همین بازار کار خوبی داره اصلا اشباع نشده ت توان بخشی ب نظرم از بقیه بهتره من اول اینو زدم 

خودم پزشکی آزاد میاوردم اما علاقم دندون و توانبخشی بود ک چون همش چهارمله خوندم و شرایط موندن نداشتم رفتم توانبخشی

میتونی مطب بزنی حیطه کاریش از فیزیوتراپی بیشتره چون هم جسمی هم قسمت روان داره

استاد شدن هم از طریق کاردرمانی از فیزیوتراپی آسون تره چون اشباع نشده ولی فیزیوتراپی الان خیلی اشباع شده هم مطبش هم کسایی ک ت این رشته دکترا دارن واس استاد شدن اینا 

بهزیستی و بیمارستان جسمی و بیمارستان روان و مطب و مراکز توانبخشی و ... خیلی جاهای دیگه میشه کار کرد 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
اونی که توی ۱۶به بلوغ عقلی برسه دلیل بر این نمیشه که سریع ازدواج کنه این کودک همسریه نه ازدواج عقلان ...

دقیقاا 

ما ادما در هر مقطعی که هستیم فکر میکنیم که خیلی عاقلیم و دیگه همه چیو میفهمیم اما اصلا اینجوری نی من خودم به تصمیمات کوچیک‌۶ ماه پیشم نگاه میکنم بدم میاد چه برسه به تصمیم به ازدواج در سن کم