2777
2789

چه ماه هایی هستید

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تو سایت می بینمت هدی می زنم کلاس نهم یا هشتمی درسته؟

اره چون همش آنم😂 

نهمم

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

سلام

جانم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا بجا درس خوندن انگار از قفس دراومدین تو کف پسر بازی هستین ؟ با اطلاع از شرایط خوابگاه ها عرض کرد ...

چطور توی ۳ هفته ۷۷۵ تا پست گذاشتی😐

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
من الان 19سال و اندیمه سال اول هوشبری زنجان قبول شدم سال دوم رادیولوژی ولی خب موندم دوباره کنکور ...

عرر رادیولوژی خیلی گاده

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

اقا چرا نینی سایت اینجوریه این هم زن با تفکر قدیمیییی مگه میشههه

الان دیدم ینفر تاپیک زده بود که دخترا چقدر بی حیا شدن میرن دوست پسر میگیرن بغلش میکنن 😐خب که چی نمیشه ینفرو دوست داشته باشی بهش عشق بورزی😐

یا مثلا اگه یه تاپیک ببینم یه دختر کم سن توفکره شوهره میرم بهش میگم که نه اینکارو نکن الان وقت شوهر نیست یمشت امل میریزن سرم که چیکارش داری بی حیاااا تو هر.زه ای دنبال بی بند و بار یهستی خاستگاره خونه داره ماشین داره دیگه چی بهتر از این😐مگه یه زن از زندگی چی میخاددد 

اومدممم😂

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))