الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان 19سال و اندیمه سال اول هوشبری زنجان قبول شدم سال دوم رادیولوژی ولی خب موندم دوباره کنکور ...
خیلی درس خوندی؟
در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد! من رویایی دارم از جنس بیداری'''رویایتسکین این درد تکراری...🙂_💫درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))
اقا چرا نینی سایت اینجوریه این هم زن با تفکر قدیمیییی مگه میشههه الان دیدم ینفر تاپیک زده بود که دخ ...
این یه چیز شخصیه که میخواد کی ازدواج کنه درست مثل همون دوست پسر ک شما اونو شخصی میدونید پس نباید ب کسی نظر داد برا زمان ازدواج به نظرم
شاید یکی حس کنه توی ۱۶ سالگی به همسر نیاز داره ولی یکی دیگه بلوغ فکریش توی سن ۳۰ سالگی باشه و اون موقع بخواد
یه چیز کاملا شخصی و خصوصیه و کسی نمیتونه دخالت کنه ب نظرم
سلام به آن غمی که گمان میبری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک چیزی بگم یادتون بمونه: «گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سَر خوش شانسی هستش» این رو بعدا متوجهاش میشیم.. . اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
سلام به آن غمی که گمان میبری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک چیزی بگم یادتون بمونه: «گاهی وقتا بدشانسی هامونم از سَر خوش شانسی هستش» این رو بعدا متوجهاش میشیم.. . اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜