2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاید

553 بازدید | 34 پست

دارم دیوونه میشم از دیشب مدام دارم گریه میکنم نمیدونم چند تا کلونازپام خوردم سه تان کاربامازین خوردم دلم نمیخواد بیدار بمونم هیچ دلخوشی ندارم هیچ دوستی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه فقط دوست دارم قرص بخورم بخوابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با خواب آدم فقط از دنیایی واقعی فرار می‌کنه 

پاشو برو یه دوش آب سرد بگیر زنگ بزن بیرون غذای مورد علاقتو بیارن خودت هوای خودتو داشته باش 

مگه همه دوست و رفیق دارن زندگی خوبی دارن دلخوشن همه به حال هم گرفتاریم ولی محکومیم به ادامه دادن پاشو از اون رخت خواب بچه پرو باش برای روزگار 

دلم میخواست میمردم اما دلم به خانوادم میسوزه از شوهرم بدم میاد یه آدم عیاشه که تا پنجشنبه میشه میره تا صب دنبال رفیق بازی قهرم رفتم دعوام کردم اما تهش هیچی نشد چون خانوادم پشتم نبودن تنهام دلم کاش یه پشتیبان داشتم

هفت ساله ازدواج کردم خانوادش خیلی گیرن نمی‌ذارن از خونه بری بیرون با التماس رفتم ناخن یاد گرفتم خوب کار می‌کردم خوب مشتری داشتم نذاشتن گفتن ما آبرو داریم بعد اون یه سال افسردگی شدید گرفتم بعدش دچار بیماری وسواس فکری شدم از لجم میرم بیرون دزدی میکنم همش وسوسه تو وجودمه من با کار کردن نمیتونستم همه چی داشته باشم اما نذاشتن الان از داشتن چیزهایی که دزدیدم حالم خوب نیست حتی استفاده هم نمیکنم اما دلم میخواد داشته باشمشون دارم دیوونه میشم

عین منی من وسواس دارم بعد عید دارم میرم روانشناس روانکاوی بشم 

۴۰ روز بیمارستان اعصاب و روان بستری شدم خوب که نشدم هیچ اونجا سیگاری هم شدم دور از چشم شوهرم سیگارم میکشم همه زندگیم شده استرس و اضطراب 

مثل منی 😓 چند سالته 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍