۴۰ روز بیمارستان اعصاب و روان بستری شدم خوب که نشدم هیچ اونجا سیگاری هم شدم دور از چشم شوهرم سیگارم ...
ای وای چه بد منم وسواس فکری شدید و افسردگی شدید دارم اصلا دنیا برام یجوریه از دنیا بدم میاد
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخی عزیزم حق میدم بهت خیلی سخته چون خودم همینجورم اصلا هیچی برام معنی نداره فقط دوست دارم همین الان قیامت بشه
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔
اگه این قدرت رو داشته باشی یکی از اون چیزا رو به صاحبش برگردونی،حتی بصورت ناشناس،یا اگه امکانش نیست،اگه یه بار دستتو بکشی جلوی خودتو بگیری،چنان لذتی داره که حالت ازین رو به اون رو میشه
ایمان به خدا تو قوی کن سعی کن نماز بخونی چیزای عرفانی بخونی و برای اون دنیات ثواب جمع کنی.اولین کارت هم این باشه پول جنسهای دزدی رو صدقه بدی .ترجمه قرآن هم یادت نره
اگه این قدرت رو داشته باشی یکی از اون چیزا رو به صاحبش برگردونی،حتی بصورت ناشناس،یا اگه امکانش نیست، ...
ای کاش خدا کمکم کنه بتونم دیگه توان ندارم تو هیچ جمعی حالم خوب نیست فقط یا سیگار میکشم یا دراز میکشم فکر میکنم قرصام به شدت اشتها رو کور میکنه میل جنسی و کلن کم میکنه مو ها میریزه
عزیزم دوباره برو پیش روانپزشک و مشکلاتت رو بهش بگو
بگو قرص ها تاثیری ندارن
یا دوزشو عوض میکنه یا کلا نوع قرص رو عوض میکنه
عزیزم هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه
کو ن لق شوهرت بره گمشه اصلا نباشه
تو فقط مواظب خودت باش
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤