2777
2789

۲۱ سالمه 

جوشام رو همه درمان کردم الان برای پیشونیم و وسط ابروهام و خط خندم که خط داره از سرم ضدچروک بالای 40 سال استفاده میکنم خیلی ام راضی ام پوستم سفت شده 

بعدا عوارض نداره؟پوستم خراب نمیشه؟😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چروک داری؟به نظر من مناسب سنت استفاده کن ،کرم روز و شب و دور چشم بخر و اگر خیلی اذیتت میکنه کرم بوتاکس که عوارض کمتری داره استفاده کن یا کلا فیلم و بوتاکس تزریق کن البته خیلی با این سن پیشنهاد نمیدم

از یک سرم لیفتینگ مناسب سنت استفاده کن تو سایت داروکده اگه بپرسی بهت مشاوره میدن ک چی مناسبتره یا اینکه برو پیش متخصص پوست 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥
چروک داری؟به نظر من مناسب سنت استفاده کن ،کرم روز و شب و دور چشم بخر و اگر خیلی اذیتت میکنه کرم بوتا ...

چروک ریز داشتم الان محو شده رفته میخواستم ببینم ضرر نداره چون قویه