2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو...

1304 بازدید | 65 پست

سگ محل کنم ؟؟ خیییلی تو قیافست ،،از دستش خسته شدم ،چکار کنم بفهمه هیچ ... نیست ،، کسایی که تجربشون خوبه بگن ،، فکر کنم زیادی تحویلش گرفتم ،همه رو از خانواده واز اقوام دورشو حتی به من ترجیح میده ،، منه احمق تو هر مناسبتی زنگ میزنم ولی اون انگار نه انگاار ،، حالم دیگه ازش بهم میخوره ،،فکر کرده کی هست ، دیگه صبرم لبریز شده ،، کاش میشد فکر میکردم اصلا وجود نداره ولی حیف که الان تعطیلاته و دائم جلو چشم همیم 

چن وقته ازدواج کردین

هردو چن سالتونه 

خب عقلانیش اینه عین خودش باشی بعد گلایه کرد بگو مگه تو انجام میدی ک منم ازتو یاد بگیرم؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو هروقت من الویت اول زندگیت شدم توام میشی الویت اول زندگیم 

اگ میخوای من خوب باشم اول باید توخوب باشی😊😊

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خوش بحال کسایی که سیاست دارن ،،من از اولش با سادگی رفتم جلو ،،فکر کردم اونم مثل خودمه ولی خیییلی خیی ...

عزیزم ناراحت چی هستی 

اولا ی عالمه زمان داری

دوما جلوی ضررو هروقت بگیری منفعته هرجا که متوجه خودت شدی اون تازه نقطه شروعه

چن وقته ازدواج کردین هردو چن سالتونه  خب عقلانیش اینه عین خودش باشی بعد گلایه کرد بگو مگه تو ...

خیلی وقته از ده سال بیشتر ... تو این سالها بارها شرایط طلاق جور شد ولی چون پشتوانه ای نداشتم موندم تو این زندگی.وگرنه با بلاهایی که سرم اومد هزکس بود تا حالا هزار بار جدا شده بود 

خیلی وقته از ده سال بیشتر ... تو این سالها بارها شرایط طلاق جور شد ولی چون پشتوانه ای نداشتم موندم ت ...

شوهرت چجور اخلاقی داره

یعنی اخلاقای خوبش چیان

اخلاقای بدش چیان

عزیزم ناراحت چی هستی  اولا ی عالمه زمان داری دوما جلوی ضررو هروقت بگیری منفعته هرجا که متوجه ...

خیلی واقعا دلم میخاد تغییر کنم ،،اوایل با خودم میگفتم خوبی کنن بیجواب نمیمونه ولی حالا فهمیدم هررچی بدتر و بی اعتناتر باشیو خودتو بیشتر دوست داشته باشی از همه چی بهتره 

خیلی وقته از ده سال بیشتر ... تو این سالها بارها شرایط طلاق جور شد ولی چون پشتوانه ای نداشتم موندم ت ...

الان بچه هم دارین؟

خیلی واقعا دلم میخاد تغییر کنم ،،اوایل با خودم میگفتم خوبی کنن بیجواب نمیمونه ولی حالا فهمیدم هررچی ...

نه گلم اونم جواب نمیده هرچیزی باید حدواندازشو داشته باشه اونموقعس ک تعادل وجود داره و همه چی خوب پیش میره

اگ خیلی خوب باشی یجور ممکنه کارارو خراب کنی اگ خیلی بدم باشی باز یجور دیگه لطمه میزنی برابطه و زندگیت و ارامشت میره 

هرچیزی جا و مکان و شرایط خودشو داره نمیشه بی کله پیش رف

شوهرت چجور اخلاقی داره یعنی اخلاقای خوبش چیان اخلاقای بدش چیان

اخلاق خوبش فقط اینکه پدر خوبی برای بچه هاشه همین ... وگرنه بچه ننه که هست ،، زود عصبانی میشه ،،به من بی اعتناست ،، تحویلم نمیگیره ،،تا بهش نگم ساعتها هم اگه تنها باشم با خوبی و خوشی نمیگه تو چته یا مشکلت چیه.

از زمانی که با شوهرم آشنا شدم تا حالا نگاهش کنم میفهمه باید چیکار کنه از ترسه من جم نمیتونه بخوره چون همونقد که با هم بگو بخند میکنیم همونقد دمار از روزگارش درمیارم در کل از من حساب میبره زیاد رو ندین به شوهراتون

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!