2777
2789

چند روز پیش پنت هاوس رو تموم کردم... یه چیزی میخوام تو وایب اون 

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

کشیک بی اعصاب 😁😁😁😁

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلوری

ارزش داره ببینم؟

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
ارزش داره ببینم؟

مثل پنت هاوسه به نظرم

جدیدا تموم شده

من لذت بردم انتقامیه

البته من پنت هوس رو ندیدم و فقط محتواشو میدونم چون اعصاب میخواست

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
ارزش داره ببینم؟

عزیزم من پنت هوس رو نگاه نکردم چون خیلی غمگین بود من بیشتر فیلم کره ایی ژانر طنز و عاشقانه نگاه میکنم اگه میخوای چندتا بهت معرفی کنم 

ولی عاشقان ماه فوق‌العاده قشنگ و غمگین بود و واقعا ارزش دیدن داشت خیلی خوب بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم من پنت هوس رو نگاه نکردم چون خیلی غمگین بود من بیشتر فیلم کره ایی ژانر طنز و عاشقانه نگاه میکن ...

اونو دیدم

پنت هاوس غمگین نیست خیالت راحت خیلیییییی قشنگه خیلیی

پنت هوس ندیدم.   the glory ببین جدیده 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
اونو دیدم پنت هاوس غمگین نیست خیالت راحت خیلیییییی قشنگه خیلیی

چرا بابا دخترش میمیره اونم خیلی بد 

بعدم که بهم نمیرسن خیلی بدردنخور و افتضاحه 

من خودم اگه میدونستم عاشقان ماه غمگینه اصلا نگاش نمیکردم نمیدونی تا چند روز بخاطرش اعصابم خرد بود میخواستم با داداشم دعوا کنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕