2777
2789
عنوان

به کسی که اینجور می‌کنه

51 بازدید | 12 پست

چی میگین شما؟

ی روز طول می‌کشه تا جواب بده 

صب پیام میدم شب جواب میده 

شب پیام میدم صب جواب میده 

چته خب ؟!😐😐😐💔

من اویزونت نیستم که

نمبخوای بگو پیام نده 

والا 

یا مثلا خودش ی چیز گفته بعدش من ریپ زدم ج دادم با خنده ی روز طول می‌کشه سین بزنه 

چند روزه اینطور شده 

و اینکه می‌دونم انقد کار نداره که نرسه 

پچه و شوهر نداره که بگم وقت نمیکنه 

مثل همیم 

ینی توی طول روز ی بار آنلاین مبشه؟😐😐😐

خیلی اخلاق بد و بی ارزشی  واسع طرف مقابله 

پسر هم نیست 😐

ی پیام بدم بگم انگار مزاحمتم بای ،،

بگم اینو؟ 

خیلی رو مخمه حس میکنم اضافم 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پیام نمیدم 

آخه همش کن نمبدم 

مثلا خودش ی چیزی بگه من جواب بدم 

بازم انقد طول میکشه 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

نه اینو بهش نگو خیلی یه جوریه

تو هم دیگه کلا بهش پیام نده یا بلاکش کن، اینجوری شخصیت خودت حفظ میشه

و اینکه بالاخره یه روزی یه جوری کارش به تو گیر میکنه، چه مجازی و چه حضوری؛ اون موقع میتونی حسابی تلافیشو سرش در بیاری

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
نه اینو بهش نگو خیلی یه جوریه تو هم دیگه کلا بهش پیام نده یا بلاکش کن، اینجوری شخصیت خودت حفظ میشه ...

بلاک کنم یا پیام ندم؟ 

بلاک کنم یا پیام ندم؟ 

ببین کدومش بهتره واست

اگه خیلی آزاردهنده شده رفتارش واست، بلاک کن

اما اگه نه، هنوز در اون حد تر نزده فقط پیام ندی کفایت میکنه

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
ببین کدومش بهتره واست اگه خیلی آزاردهنده شده رفتارش واست، بلاک کن اما اگه نه، هنوز در اون حد تر نز ...

مرسی😘