2777
2789

راهکار بدید بهم چه جوری توجیهش کنم که نگاه نکنه این فیلم ها رو 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤

الان همه نیان میگن اشکالش چیه 

یا میگن باهم ببینید

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوری.بخوای زیاد گیر بدی حرفه ای تر و محتاط تر می شه و ازت قایمشون می کنه.تا خودش نخواد کاری نمی تونی بکنی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ولش كن بابا خداروشكر كن كه غلط زيادتري نميكنه 

اين چيزا بايد خودش بخواد ترك كنه شما شايد فقط بتوني دعاش كني كه خدا تو دلش بندازه و ترك كنه 

در ثاني ببين بدتر لج ميكنه زندگيت تلخ ميشه مشاورم بري باور كن همينا ميگه كه اهميت نده ، 

بهش بگو اینها باعث میشه دیگه از رابطمون راضی نباشیم ..اینا با هزارتا گریم و افکت و نورپردازی این فیلما رو میگیرن بیشتر پوزیشناشون رو صد بار تکرار میکنن تا اینی بشه ک تو میبینی بعد فردا من نتونم جلو تو از اون اداها دربیارم تو فک میکنی من کافی نیستم ولی همون خانم تو واقعیت از اون اداها درنمیاره این کارارو میکنن ک بیننده تحریک شه و یکی مثل تو هم باور میکنه و کم کم از من زده میشی

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

بار اول که دیدم دعوای اساسی و گوشیشو در حد شکوندن کوبیدم اما نشکست و کلی فوشش دادم.... بار دوم که دیدم رفتم بدترین صحنه هارو اسکرین شات کردم گزاشتم رو شماره تک تک رفیقاش یعنی هر بار یکی زنگ میزد عکس سک.... میومد رو صفحه ... و این تا یک هفته در حال سوپرایز شدن و بی ابرو شدن بود چون مثلا رو میز محل کارش یهو یچیز میومد..... دیگه گزشت تا اینکه گوشیش دزدیدن و الان سادست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بار اول که دیدم دعوای اساسی و گوشیشو در حد شکوندن کوبیدم اما نشکست و کلی فوشش دادم.... بار دوم که دی ...

🤣🤣 چ کارایی کردی تو.مردا همشون تو گوشیشون دارن چ کجرد چ متاهل حتی مردای پیر هم توگروه برای هم میفرستن .براتون عادی باشه چون مردا عوض نمیشن