2777
2789
عنوان

شوهری که طولانی قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه صبح کلی وسایل خریده بود...بزار بره ب جهنم..کل وسایلامو تو عصبانیت شکسته..کلی حرف بد زده البته من ...

خیلی بده میفهممت اون به خیال خودش یبار توهین میکنه ولی ما زنها تا فرداش و فرداش همش تو ذهنمون مرور میشه انگار صد بار گفته میگم که حالا یجوری پا پیش بزار مثلا ازش بخوا بیاد برات در یچیزی باز کنه یکاری کنه بعد بگو نمیخوای معذرت خواهی کنی بابت رفتارت؟

شاید اینجوری ز‌ودتر تمومش کرد نزار طولانی تر بشه چون سرد تر و سرد میشید بعد با خودت میگی همچینم که فکر میکردم بدون اون و توجهش نمردم و چیزیم نشد عادی میشه نزار اینجوری بشه

اخه صبح کلی وسایل خریده بود...بزار بره ب جهنم..کل وسایلامو تو عصبانیت شکسته..کلی حرف بد زده البته من ...

البته موقع عذرخواهی یادت باشه بعد که بغل و بوسه وعذر خواهی تموم شد بگو میبخشم ولی حتما تو اولین فرصت راجب رفتارت باید بریم با هر دکتری که خودت گفتی حرف بزنیم بگو بخاطر زندگیمون چون حیفه

خیلی بده میفهممت اون به خیال خودش یبار توهین میکنه ولی ما زنها تا فرداش و فرداش همش تو ذهنمون مرور م ...

نبابا...چن عادت میکنه ولش..رفتم یخچالو نکاه کردم وقتی حموم بود یه جعبه زولبیا بامیه خریده ولی نخوردم...میگم ک کلا چیزای ک دوستدارمو خریده..بخدا ازاون روز تویخچال همه چی تکمیل مونده..من همیشه مثل اینک میخوردم...خودش میاد..یکم صبر میکنم..عمرا من برم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
اینجوری ک از گشنگی هلاک میشی    

ن هروق میره حموم یا بیرون یخچال پر وسایل نامحسوس میخورم مشخص نمیشه خوردم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
میدونم نمیاد هربار میگه منت کشی بلد نیستم بغلم کن از دلم دربیار تموم بشه

دیگه عادت کرده منتشو بکشی    بلد نیس که هندیه  همه آدما بلدن همونطور  که قهرو بلده آشتی رو هم بلده   اما دیگه عادت کرده  اگر مشکلی نداری با این قضیه  تو پا پیش بزار

اره دیگه الان عادت کرده  یعنی اینسری طاقت بیارم و نرم از سرش میوفته؟

بهتره بری آشتی کنی ،مردها حماقتشون زیاده ،یه زن خیابونی برا منفعتش میاد ناز شوهرت و می‌کشه اونم فکر می‌کنه این فرشته نجاتش هست.وهرگز نمیتونی این شکست جبران کنی.این تعیین حدود برا قبل ازدواج هست نه الان 

بهتره بری آشتی کنی ،مردها حماقتشون زیاده ،یه زن خیابونی برا منفعتش میاد ناز شوهرت و می‌کشه اونم فکر ...

توجیهش دلخوری من نیست که خودتون میگی حماقت

قهر وآشتی تو هر رابطه ای هست اونی ارزش اشتی داره که وقتی قهر هستید ففط قهرید نه فکر یه ادم جایگزین