شوهرم از دیروز قهر کرده بخاطر دعوای دیروزحرف نمیزنه چیکار کنم باهاش
عادت کرده من برم بگم ببخشید بغلش کنم در صورتی که دیروز کلی عذر خواهی کردم ولی یکبار اون نمیاد بغل و عذر خواهی کنه الان من پیشقدم بشم؟یا بزارم همینجوری بمونه ؟
میگم ک عین منه اخلاقش...حتی مدرکم جلوش بزاری باز میگ ن من مقصر نیسم😑😶
اره الان اصلا گردن نگرفت افطار هم نمیخوره ولی میشه اینبار که شوهرت از دلت در اورد دیگه اینجوری قهر نکنی؟؟بدترین تنبیه هست برای طرف مقابلت من از دیروز طپش قلب دارم بخدا دارم خفه میشم اصلا کار خوبی نیست
اره الان اصلا گردن نگرفت افطار هم نمیخوره ولی میشه اینبار که شوهرت از دلت در اورد دیگه اینجوری قهر ن ...
باش ولی شوهر منم مقصره...مقصر شوهرمه وگرنه قهر نمبکردم...اینبار جور شیم قهرنمیکنیم...البته شوهرتو بیشتر از تو تو فشاره..ن غذامیخوره ..ن کاری...منتظره بری منت کشی و مثلا دسشو بوس کنی😑😑😑😑
شوهرمن الان ارایشگا رفت فکر تیپ زدن من اینجا معدم از تعصب بیجا داره سوراخ میشه🤣🤣🤣
تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!