2777
2789
عنوان

شوهری که طولانی قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 101 پست
میگم ک عین منه اخلاقش...حتی مدرکم جلوش بزاری باز میگ ن من مقصر نیسم😑😶

اره الان اصلا گردن نگرفت افطار هم نمیخوره ولی میشه اینبار که شوهرت از دلت در اورد دیگه اینجوری قهر نکنی؟؟بدترین تنبیه هست برای طرف مقابلت من از دیروز طپش قلب دارم بخدا دارم خفه میشم اصلا کار خوبی نیست

اره الان اصلا گردن نگرفت افطار هم نمیخوره ولی میشه اینبار که شوهرت از دلت در اورد دیگه اینجوری قهر ن ...

باش ولی شوهر منم مقصره...مقصر شوهرمه وگرنه قهر نمبکردم...اینبار جور شیم قهرنمیکنیم...البته شوهرتو بیشتر از تو تو فشاره..ن غذامیخوره ..ن کاری...منتظره بری منت کشی و مثلا دسشو بوس کنی😑😑😑😑

شوهرمن الان ارایشگا رفت فکر تیپ زدن من اینجا معدم از تعصب بیجا داره سوراخ میشه🤣🤣🤣

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش ولی شوهر منم مقصره...مقصر شوهرمه وگرنه قهر نمبکردم...اینبار جور شیم قهرنمیکنیم...البته شوهرتو بی ...

خدا کنه یچیزی بخره بیاره تموم بشه 

میگم من الان بیرونم منم نون بگیرم ببرم تموم میکنه؟

اخری دیشب چ کردی تقصیر خودته بدعادتش کردی

ساعت یک شب رفت سرویس اومد گفتم بیا غذا بخوریم منم نخوردم گفت اشتها ندارم خوابید گفتم پس برات میزاره سحر پاشدی بخور خودم خوردم صبح دیدم سحری هم نخورده

خدا کنه یچیزی بخره بیاره تموم بشه  میگم من الان بیرونم منم نون بگیرم ببرم تموم میکنه؟

اره بخر..اومدم بگم شوهرم هیچی برخلاف همیشه نخریده بوددد😑😑😑😑😑منم تو اتاقم اونم بازبون روزه حمومه...نمیدونم خودش چجور تحمل کرده....قهرمون چقد طولانی شد..ولی اصلاااا من پا پیش نمیزارم..خودش مطمعنم میاد برامعذرت خواهی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
اره بخر..اومدم بگم شوهرم هیچی برخلاف همیشه نخریده بوددد😑😑😑😑😑منم تو اتاقم اونم بازبون روزه حمومه ...

😬منم نخریدم برگشتم کارتمون پول نداشت برای داروهام دیگه نون هم نگرفتم اومدم دیدم خودش خرما چایی خورده

😬منم نخریدم برگشتم کارتمون پول نداشت برای داروهام دیگه نون هم نگرفتم اومدم دیدم خودش خرما چایی خورد ...

میگم ک شوهرت ی مدل منه..اصرار کنی بدتر میشه🤣🤣

اره دیگه الان عادت کرده  یعنی اینسری طاقت بیارم و نرم از سرش میوفته؟

شوهره من قهر میکرد من میرفتم سراغش باهاش آشتی میکردم حتی با اینکه اون مقصر بود،من معذرت خواهی میکردم،

اونقدر رفتاراش بدتر شد که نگو 

یه دو سالی هست تغییر رویه دادم البته بعده ۸ ،۹ سال 

ولی بازم بهتر شده،

قبلنا خیییلی نازش و میکشیدم،خودم اذیت میشدم

اگه واقعن چیزی نخریده بدون اینسری خیلی اذیت شده سر قهرتون

اخه صبح کلی وسایل خریده بود...بزار بره ب جهنم..کل وسایلامو تو عصبانیت شکسته..کلی حرف بد زده البته منم جواب همشو دادم چن خیلیی خرفای بدی میزد..تازه منو زد😔...واقعا مگ میشه اخه..میگ من عصبی بودنی هیچی نگووو بزار فوشت بدم تحقیرت کنم بعد تو عین بز نگام کن فقط..میگ به یه دقیقه ساکت نیشم..ولی واقعا بعضی توهیناش جیگر ادمو میسوزونه...