2777
2789
عنوان

شوهری که طولانی قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 101 پست
بگو من میخورم برو برام بخر بعدشم مگه زنی رفتی تو اتاق قایم شدی

نمیخوام خیلی باهاش حرف برنم 

مرده انگار

یه نگا نکرده بهم صدبار رفتم رو تخت دراز کشیدم دستشو نیاورد بغلم کنه تموم کنه بهم برمیخوره خوب اگه اون نیاز داره به منت کشی من بیستر نیاز دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب که بلده ناز بکشه ولی من دارم دق میکنم الانم بیدارش کردم گفتم برو نون واسه افطاری بخر میگه ا ...

ببین شوهر منم هیچ نازکشی بلد نیس..ولی طوری رفتارنکردم ک بفهمه گیرشم هی بخام من برم منت کشی...اخلاق شوهرتم عین منه..ب اینجور ادم رو بدی انتظار داره تو همیشه پاپیش بزاری حتی اگ مقصر خودش باشه...

در ظمن من نمیدونم دعواتون سرچی بوده و کی مقصره و در چه حد بوده

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
اخه دلم میسوزه براش هیچی نخورده همش میگم عیدمون الکی داره میگذره حتی یه عکس هنوز نگرفتیم هیجا نرفتیم

پس من چی بگم یه تبریکم نگفتیم بهم..بااینک هرروز کلی وسایل میخره منلب نمیزنم..البته شوهرم میره بیرون میرم ی ذره پنهانی میخورم تا حداقل زنده بمونم😑😑😑

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
نمیخوام خیلی باهاش حرف برنم  مرده انگار یه نگا نکرده بهم صدبار رفتم رو تخت دراز کشیدم دستشو ن ...

رو نده بابا...فکرکن آشتی هم کنین دوبار همون آدمه دیگه...منو این جمله تاالان سرپا نگه داشته😶😏😏

پس من چی بگم یه تبریکم نگفتیم بهم..بااینک هرروز کلی وسایل میخره منلب نمیزنم..البته شوهرم میره بیرون ...

وای خوب چرا تا الان نیومده پس منم الان رفتم گفتم برو نون بگیر داروهای منم بگیر میگه نون نمیخوام چیزی نمیخورم داروهاتو میگیرم

مترسم کاری دست خودش بده

رو نده بابا...فکرکن آشتی هم کنین دوبار همون آدمه دیگه...منو این جمله تاالان سرپا نگه داشته😶😏😏

دقیقا پر رو هم هست میگم نمیخوای عذر خواهی کنی من دیروز عذر خواهی کردم میگهمنم میگم ببخشید همین با پر روویی رو تخت خودشو کش میاره 

قهر برای من اینجوریه که هرچی میگذره بیشتر ازش متنفر میشم جون داره عذابم میده

قهر هم نعمت خداست امید داشته باش عیبی نداره اونم شاید بخاطر موتورش یا رفتارش باتو ناراحته حل میشه

یا مسیح مقدس as

وای خوب چرا تا الان نیومده پس منم الان رفتم گفتم برو نون بگیر داروهای منم بگیر میگه نون نمیخوام چیزی ...

نبابا شوهرت عین من اهل ادا ریختنه...شوهر من مثلا چیزای ک من دوشت دارمو میخره میاره خونه زنگو میزنه صدبار درو بازنمیکنم....خودشباکلیدش میاد...اینبار اولین باره طولانی شده و مطمعنم بازم اون میاد...

این حرفا ب کنار دارم از گرسنگی تلف میشم خداکنهی غذایی بگیره اومدنی🤣🤣🤣

دقیقا پر رو هم هست میگم نمیخوای عذر خواهی کنی من دیروز عذر خواهی کردم میگهمنم میگم ببخشید همین ...

میگم ک عین منه اخلاقش...حتی مدرکم جلوش بزاری باز میگ ن من مقصر نیسم😑😶