2777
2789
عنوان

شوهری که طولانی قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 101 پست
منوشوهرم از۲۹ک دعوای شدید کردیم تاامروز ی کلمه هم حرف نزدیم حتی توعید...منم دیگ دوش ندارم جلو چمش با ...

هر دو روزه اید؟ خیلی خوبه که میتونی اینقدر سنگین باشی و محکم من به شدت ادم وابسته ای هستم عین یه بچه بی عرضه الان دارم از اضطراب اینکه بهم اهمیت نمیده میمیرم احساس خفگی دارم نقطه ضعفمه همیشه هم دست میزاره رو این 

یادمه دوست همسرم میگفت خانومش سر یه داستانی به رابطه شوهرش و منشی شک کرده بود بعد این خانومه تا سه روز قهر بود مرده میگفت دهنم سه روزه سرویس شده نه غذا داریم نه حرف میزنه بعد اون حسابی حواسشو جم میکنه که اون داستان تکرار نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه الان اونجوری هستن ابجی مرد بیرون خونه خسته میشه همه توخونشون دعوا هست اینجارو نگاه نکن همه میگن ...

اره میدونم اوناش خیلی حالمو بد نمیکنه چون به یه رب نمیکشه ولی این قهرای طولانیش حالمو خراب میکنه

هر دو روزه اید؟ خیلی خوبه که میتونی اینقدر سنگین باشی و محکم من به شدت ادم وابسته ای هستم عین یه بچه ...

منم وابستممم ولی هیچوق کاری نمیکنم ک بدونه وگرنه بدتر عذابم میده...مثلا شوهر من بدون اطلاع من حتی مغازه هم نمیره و قبل رفتن هم منومیبوسه ولی سه روزه تو اتاقم اصلا نگاهم ب نگاهش هم نیفتاده..تا اتاق میاد یچی برداره کلا میرم زیرپتو دوست ندارم حتی پوستمم ببینه انقد ناراحتم...آره هردومون روزه ایم...خداکنه الان از بیرون اومدنی دو پرس غذا بگیره مردیم از گرسنگی😶😶😶😶وگرنه به من امیدی نیست حالا حالا آشتی کنم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
منوشوهرم از۲۹ک دعوای شدید کردیم تاامروز ی کلمه هم حرف نزدیم حتی توعید...منم دیگ دوش ندارم جلو چمش با ...

میدونی که میاد نازتو میکشه؟

یا دراخر هم خودت میری معذرت خواهی

چجوری تمومش میکنید؟

منم وابستممم ولی هیچوق کاری نمیکنم ک بدونه وگرنه بدتر عذابم میده...مثلا شوهر من بدون اطلاع من حتی مغ ...

ولی من هربار من بهش میگم من نه محبت پدر دیدم نه برادر دارم همیشه بهش گفتم جز تو کسیو ندارم ولی خیلی خودخواهه حتما سر راه میگیره میاره🙏🏻

بچه نیست برو باز پا پیش بزار اشتی کن باهاش یه کاری چیزی ازش بخوا اهان بگو بره سنگک بخره برا افطار

اصلا کاراش به سنش نمیخوره همه رفتاراش کودکانس اره اتفاقا الان تو فکرش بودم بگم

میره ولی بازم حرف نمیزنه تو قیافس

میدونی که میاد نازتو میکشه؟ یا دراخر هم خودت میری معذرت خواهی چجوری تمومش میکنید؟

ن همیشه این میاد...من یبار قبلا لطف کردم درحقش پاپیش گزاشم اونم معذرت خواهی نکردما عمرااا...ولی ب این رفتارم ادامه بدم خودش پاپیش میزاره...من محیط خونرو خیلییی گرم نگه میدارم..الان انگار کویره خونه هیچچچچچ دلخوشی نیس..خودشم اینو فهمیده

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ولی من هربار من بهش میگم من نه محبت پدر دیدم نه برادر دارم همیشه بهش گفتم جز تو کسیو ندارم ولی خیلی ...

همین کارات باعث شده عین من بدعادت بشه..شوهر منم خیلییی منو قبلا بدعادت کرده...

ن همیشه این میاد...من یبار قبلا لطف کردم درحقش پاپیش گزاشم اونم معذرت خواهی نکردما عمرااا...ولی ب ای ...

چقدر خوب که بلده ناز بکشه ولی من دارم دق میکنم الانم بیدارش کردم گفتم برو نون واسه افطاری بخر میگه افطار نمیخورم سحر هم غذاشو نخورده دیروزم هیچی نخورده گفتم میخوای بمیری میگه اره🥲

همین کارات باعث شده عین من بدعادت بشه..شوهر منم خیلییی منو قبلا بدعادت کرده...

اخه دلم میسوزه براش هیچی نخورده همش میگم عیدمون الکی داره میگذره حتی یه عکس هنوز نگرفتیم هیجا نرفتیم