2777
2789
عنوان

شوهری که طولانی قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 101 پست

منوشوهرم از۲۹ک دعوای شدید کردیم تاامروز ی کلمه هم حرف نزدیم حتی توعید...منم دیگ دوش ندارم جلو چمش باشم...من اتاق وقتمو سپری میکنم اونم تو سالن..البته الانرف آرایشگاه...خداکنه بهم کادوبخره از دلم دربیاره وگرنه من اصلاااا نمیتونم پیشقدم شم...بره ب جهنم بابا...اولین قهرطولانیمونه و اصلا برام مهمم نیس...صورتمو خودموصدامو ازش دور کردم تو اتاقم ..ن افطار پختم ن چیزی..اعتصاب کردم😶

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه الان عادت کرده  یعنی اینسری طاقت بیارم و نرم از سرش میوفته؟

بله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
قهر طولانیتون چقدره تایمش؟ در سال چند باره این قهر؟

یه روز کامل هم بوده 

ماهی یکبار دوماه یکبار جنجال و داد و بیدادشو داریم توجیهشم اینه بهم توجه نکردی بعدم میگه بغلم کن بوسم کن خستم کرده

زن وشوهر تا خشک شدن یه دستمال باهم قهر باشن اعمالشون درست نیست برو باهاش حرف بزن تا روزش باطل نشده

چه حرفی بزنم حرفی نداریم بگم چطوری؟؟

نمیاد کنارم بشینه حتی همش تو اتاق خوابه

مرد بودن به نماز و روزه نیست فقط  هفته ای نیست که اشکو در نیاره

همه الان اونجوری هستن ابجی مرد بیرون خونه خسته میشه همه توخونشون دعوا هست اینجارو نگاه نکن همه میگن خوشبختیم تو واقعیت صورت همه با سیلی سرخ هستش

یا مسیح مقدس as