2777
2789

توروخدا بزار جداشه من یکیو میشناسم همینطور انقدر حسادت کرد بدبخت شوهره هم کم نذاشت اعصاب و روان خواهر شوهرو بهم ریخت زندگیشون زهرکرد

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بایدم مامان صداش کنه بایدم باهاش رو بوسی کنه باید عاشقانه همچین خواهری دوس داشته باشه اونی که م ...

اینم بگم خواهرش مجرد مونده به خاطر این پسر

حالا دختره بهونه کرده که بگو خواهرت از خونه بابا خدابیامرزت بلند شه خودمون بریم اونجا اون خونه بزرگتره. حالا پسره خودشم خونه جدا داره ها

گاهی ماظاهرقضیه رومیبینیم من خودم اگرشوهرم همون رفتاری روکه بامادرشوهرم داره باخواهرشوهرم داشته باشه نمیتونم تحمل کنم نه برخورد فیزیکی کلا مثل خدمات دهی واینا یاهمون حرفی روکه مادرشوهرم بگه ازخواهرشوهرم بشنوم ناراحت میشم چون مادرهمسرباخواهرهمسرفرق دارن ایشونم خب شاید دوست نداره خواهرشوهرش اندازه ی یه مادرشوهرتو زندگیش باشه 

ببخشد ولی دوست شما خیلی آدم ...

خواهرش عمرش گزاشته و به برادرش رسیده و مجرد مونده حالا میخواد آوازشان کنه 

چه ربطی داره روبوسی خوش با عمو دایی هاش رو بوس نمیکنه

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
گاهی ماظاهرقضیه رومیبینیم من خودم اگرشوهرم همون رفتاری روکه بامادرشوهرم داره باخواهرشوهرم داشته باشه ...

منم متوجهم چی میگی ولی حس میکنم این حرف شما در شرایطی هست که طرف هم خواهر داره هم مادر 

ولی این خواهر اصلا وقت نکرده براش خواهری کنه کاملا مادر این بچه بوده و هم چنین پدرش  

گاهی ماظاهرقضیه رومیبینیم من خودم اگرشوهرم همون رفتاری روکه بامادرشوهرم داره باخواهرشوهرم داشته باشه ...

ایشون مادرنداشتن....خواهرشون انگارمادرشون بودن....این جریان فرق می‌کنه.‌.‌.

عزیزم شاید این بنده خدا هم مثل من‌گیر افتاده  ..شوهره منم یه خواهر داره چهار سال بزرگتر میگه اون‌مثللل مادرم... هر چی دلر و ندارش بعد ازدواجمون  داشتیم و میخاد بزنه بنام او ن ورد زبونش خواهرشه.  صبح تا شب  ده بار زنگ‌میزنه هر چی اتفاق تو خ نا افتاده رو میگه ...هیچ وقت یادم نمیره تازه خونمونو جابه جا کرده بودیم خواهره بهش گفت لز خونت عکس بده اینم عکس اطاق خواب و فرستاده بود که لباس  خواب من وسط تخت بود ...ینی انقد حد و ح یم نداشتن...شاید  از این کارهای مسخره دارن که داره میره وگرنه کی سره روبوسی  می طلاق بگیره 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤