2777
2789
عنوان

کنجکاوی پسر در روابط زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 37 پست

یا خود خدااااا.ترسیدم😨

بنظرم ساعت نزدیکیتونو تغییر بدین.مثلا صبح قبل اینکه بره سرکار.اونموقع خواب بچه سنگینه.

در مورد بچه هم با مشاور هم صحبت کن.

ولی یه کم عجیب میزنیااااا

مگه میشه بچه نزدیکی آدمو به دفعات  ببینه آدم سعی کنه خونسرد رفتار کنه؟اینکه چرا تا حالا حرکتی نکردی عجیبه😐🤨

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید براش توضیح بدین که والدین حریم خصوصی دارن ی کم سربسته بهش بگین از خودتون یه چیزایی بشنوه بهتر از اینه که از دوستاش بشنوه و مدام کنجکاوی کنه 

ولی مشاور خیلی بهتر می‌تونه این موضوعات رو آموزش بده بهشون 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
گفتم اینجا خانمها راهکار بدن بعد اگه حل نشد برم پیش مشاور  بالاخره خیلیها این تجربه رو داشتن ...

اخه پسرتون بیشتر از کنجکاویه چون فیلم خواسته بگیره بهرحال بچه ها تو یه سنی میفهمم و عکس العمل متفاوت دارن پس شما زود فهمیده واحساس میکنم نه تنها از شما بدش نیومده بلکه براش جالبه ارتباطتون بهترین ره مشاوره کودکه چون اونا سوادشو دارن ودرسشو خوندن