2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم خیلی گیر میده؟ 😬

305 بازدید | 9 پست

خیلی دوستش دارم خیلی اخلاقش خوبه ولی کلا خیلی گیر میده الان سرکاره گفت روزه گرفتم الان دارم حرص میخورم که افطار قراره بهونه بگیره مثلا ده بار چایی دم میکنی برا افطار یا سحر نمیخوره یه بار دم نکنی سراغشو میگیره سر سفره اگه مثلا قاشق یادم رفته باشه با حالت کلافگی میگه قاشق کو با چی بخوریم... 

والا یه هفته تنهایی رفتم مسافرت انقد بهم خوش گذشت ولی میدونم اگه بودش نمیذاشت ازاد باشم ازاد به معنی حجاب و اینا نع باید هی مواظبش باشم که یه چیزیش کم نباشه اوقاتش تلخ بشه

خودش همیشه همه عیب هامو میگه چه جلو بقیه چه تو خلوت ولی من تاحالا نگفتم میترسم حرمتها شکسته بشه

مبشه راهنماییم کنید؟ 

چیزی خز نیست اگه تحت تاثیر کسی نباشی. کار خودتو بکن. بیخیالِ بچه‌سالا.  
دیگه گله از نبودن چایی و قاشق که گیر نیست، خب باید باشه دیگه  😅

میشه درست گفت حالا من که همیشه قرار نیست یادم بره یه بار یادم میره با یه حالت بچگانه انگار مامانشم حرف میزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر شوهرهای ما شبیه هم هستن همش دنبال ایراد گرفتن و دعوا با من

ینی اگه من کوتاه نیام جنگ جهانی میشه نمیخوام بینمون فاصله بیفته ولی با این رفتاراش انگار نبودش راحت تره برام 

ینی اگه من کوتاه نیام جنگ جهانی میشه نمیخوام بینمون فاصله بیفته ولی با این رفتاراش انگار نبودش راحت ...

برا منم همین طوره قهرم میکنه من میرم آشتی اگه نرم انقدر ادامه میده تا من از پا بیفتم دیگه موندم چه کنم خیلی راه ها را رفتم اما فایده نداره محبت و روانشناس و..

اگه بخوای همون موقع، جواب ایرادگیری‌هاش رو بدی و از خودت دفاع کنی، دعوا پیش میاد و همه چی کش پیدا می‌کنه. بهتره اون لحظه سکوت کنی، بعدا تو وقت مناسبش باهاش حرف بزنی. 

دیدی داره شروع می‌کنه به غر زدن به حرفاش گوش بده و نشون بده فهمیدی چی میگه.

بعد بحث رو عوض کن، باهاش حر ف بزن و بهش این حس رو بده که درکش می‌کنی.

باید بهش بگی که حرفاش چه حسی بهت میده. بگو مثلا "وقتی یه حرف رو چندبار تکرار می‌کنی ناراحت میشم، اگه وقت بدی انجامش میدم."

یا بگو : "وقتی از کارهام ایراد می‌گیری ذوق و علاقه‌ام از بین میره و می‌ترسم کار جدیدیو شروع کنم، چون حس می‌کنم قراره ازم ایراد بگیری."

شاید شوهرت اصلا نمی‌دونه حرفاش چه تأثیری روت می‌ذاره و صرفا بخاطر محیطی که توش بزرگ شده حس می‌کنه گیر دادن عادیه.

یا اصلا بخاطر خستگی، درگیری فکری و ... بدون اینکه حواسش باشه این رفتار رو نشون میده.

باید با هم حرف بزنید.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه بخوای همون موقع، جواب ایرادگیری‌هاش رو بدی و از خودت دفاع کنی، دعوا پیش میاد و همه چی کش پیدا می ...

ممنون عزیزم میدونم باید باهاش حرف بزنم نمیدونستم چجوری با حرفای شما یه چیزایی دستم اومد بازم ممنون ♥️🍃

ممنون عزیزم میدونم باید باهاش حرف بزنم نمیدونستم چجوری با حرفای شما یه چیزایی دستم اومد بازم ممنون ♥ ...

خواهش می‌کنم

امیدوارم کنار هم شاد باشید

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.