2777
2789

من اول خیلی التماسشو کردم اونم منو نادیده میگرفت بعد که دیگه به کل از فکرش اومدم بیرون بعد ۹ ماه دوباره اومد و منم قبولش کردم الانم باهمیم البته باز این پسطا چند بار کات کردیم بعدش فوری اوکی شدیم باهم

تجربه شخصیم اینه که غرور داشته باش خواهش و التماس به هیچ عنوان چون بدتر بدشون میاد و میرن

محکم و قاطع باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرده هم دوباره میره این آدما قابل اعتماد نیستن

نه نمیشه اینو صد درصد گفت

دوسته من پسره اومد بهش گفت من میخام دختر عمو بگیرم خدافظ 

دختررو بهش ندادن

برگشت طرف دوست من

من دور ووریا کله دنیا بهش گفتن نکن

این ک واسه ی دختر دیگ ولت کرد رف دیگ ب درد نمیخوره بار میره

ازدواج کردن الان دو تا دختر داره

بگم شوهرش زمینه زیر پاشو میپرسه باور میکنی 

اصلا ی وضعی جلو هممون باچشم قورتش میده انقد با عشق نگاش میکنه

از من به تو نصیحت کسی که عاشق باشه هیچوقت نمیره. شاید قهر کنه چند روز ناراحت باشه ولی نمیره. رابطه ای هم که تموم شده باشه دیگه شروعش فایده ندارد چون هیچوقت مث قبل نمیشه 

نه نمیشه اینو صد درصد گفت دوسته من پسره اومد بهش گفت من میخام دختر عمو بگیرم خدافظ  دختررو به ...

عزیزم اگر منتظر یک در چند میلیونی که من حرفی ندارم، بعدشم همون آدمی که داری تعریفش رو میکنی تو زندگیش نیستی که داره چطوری می‌سازه و کوتاه میاد، خودم جز همون دسته ای هستم که دیر ازدواج کردم و از نظر بقیه خیلی شانس آوردم و همسرم و همه میپرستن

من بعد از ده سال تاهل و چند سال تجربه نظرمو نوشتم

انشاله موفق باشی

جوری باش که اون بیاد سمتت نه اینکه تو کاری انجام بدی 

الان اکثر پسرا موقعیت پرست شدن 

سعی کن از لحاظ تحصیلی و اجتماعی و مالی تو موقعیت خوبی قرار بگیری

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

از من به تو نصیحت کسی که عاشق باشه هیچوقت نمیره. شاید قهر کنه چند روز ناراحت باشه ولی نمیره. رابطه ا ...

نه این جمله صادق نیست واسه همه

منو عشقم دوباره به هم برگشتیم 

تازه کراشمم بود

رفتنشم تقصییر خودم بود یه کاری کردم ناراحت شد و کلا کات کرد حتی رفت با رل سابقش دوباره دوس شد ولی در نهایت دوباره الان باهمیم و فعلا که خداروشکر مشکلی نداریم

دلم میخاد ی امتحانی بکنم راستش

بعضی چیزا رو نباید امتحان کرد ،باید از بقیه درس گرفت چون ضررش خیلی بیشتر از منفعتشه ولی بازم دوست داری امتحان کن چون حالا هرکی هرچی بگه، تا خودت امتحانش نکنی متوجه نمیشی . 

نمیدونم بگم چیکار کنی که برگرده چون تجربه نداشتم ولی امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره