2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسانیکه تابستان هستند با همون صد تومان ثبت نامشون انجام میشه الباقی به زمان تحویل هست  ...

واقعا؟ حتما همینطوری شده عزیزم مرسی که گفتی  اخه من خوندم یجا خونده بودم قبل که باید یجا داد شایدم من بد متوجه شدم اینا هر سری یه چی میگن ادمم دیوونع میکنن حالا خداکنه خودمون سری اولیا باشیم بخدا میترسم سری دومیا رو اخر بامبولی دربیارن چیزی ماشین ندن من ۳ساله طرحای فروش فوق العاده رو ثبت نام کردم برنده نشدم تا این طرحه اومد خوشحال شدم حالا هم همش استرس دارم یچی بشه 🫠

خدایا برای همه چی شکرت

واقعا؟ حتما همینطوری شده عزیزم مرسی که گفتی  اخه من خوندم یجا خونده بودم قبل که باید یجا داد شا ...

من اینجوری شنیدم

اره خدایی گفتن هم که نیمه دومیا ۱۰۰ تومنه رو میتونن بردارن بقول شما میترسیم ماشین ندن

خودشونن نمدونن میخان چیکار کنن به شرش موندن

اگه ۱۰۰ تومنو برداریم پس چجوری پیشفروش گفته میشه  

تکلیفشون مشخص نیست

عزیزم شما چندماهه برنده شدی 

خانومی ما نتونستیم ثبت نام کنیم واسه حساب وکالتی 

قسمت نبود انگار 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
انشاالله ایندفعه عزیزم دل شماهم شاد شه

ان شا الله گلم

دعا کن

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اره منم همینجور امشب پیامکش هم اومد وجه رو واریز کنم اولویت اولم 😂😍

ای جانم مبارکت باشه عزیزم واسه من پیامک نیومد من دنا دستی ام شهریوره باید صبر کنم🥲😴

خدایا برای همه چی شکرت

سلام 

برای من زمستان 1402 هست

تا حالا پیامکی نیومده

سوالم اینه مابقی پول رو کی باید بدم؟ 

قیمت خودرو ها میشه همون نرخ که 21 فروردین اومد

یا بازم افزایش داره و قیمت روز حساب میشه؟ 

ممنون میشم کسایی که میدونند پاسخ بدن

سلام  برای من زمستان 1402 هست تا حالا پیامکی نیومده سوالم اینه مابقی پول رو کی باید بدم؟&nbs ...

شما باید صبرکنین سه ماه قبل تحویل ماشین پیامکش میاد پول واریز کنین الان هیچی نباید بدین تا پیام بیاد شمازمستان هستین پیامکش وسط پاییز میاد قطعا

من خودم تابستان نوبت اول بودم پیامک اومده برا واریز تحویل تیر یا زودتر زده