2777
2789

چطور روزه بگیریم 

الان غذا نخورم تا ساعت  سه، ساعت سه قرص بخورم ، ساعت چهار هم سحری ؟؟ 

اینطوری ؟

آخه خواستم تا صبح هی میوه و آب و اینا بخورم فردا اذیت نشم 

اما انگار ب خاطر قرص مجبورم چیزی نخورم 

اره؟؟؟

عزیزم قبل افطار ناشتا بخور

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا انقدریم مهم نیستا قرص کم کاری تیرویید! بعد از افطار بخور بعد یه ربع بعد افطار کن اگه خیلی مهمه ...

خیلی مهمه بخدا

هورمون بدن دست این لامصبه

بقول دکتر میگف تیرویید کنترل نشه از سرطان بدتره

ان طوری نیم ساعت دیر تر باید افطار کنه ، اگر خودش با این قضیه مشکل نداشته باشه پیشنهاد خوبیه

اره اینطوری میگن باید یکم بگذره بعد چیزی خورد

ولی من چندین ساله قرص کم کاری تیروئید میخورم و خداروشکر خوب شده و تحت کنترله

روشمم همینطوری بوده🤦🏻‍♀️😂صبحا قبل صبحانه میخورم و بلافاصله صبحونه

افطارم همینطوری!

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
قبل افطار ناشتا بخورم ؟ یعنی چی

منظورم اینه قبل اینکه افطار کنی خب ناشتا هستی درست عینه صبحانه

اول قرص بخور و بعد افطار کن

اره راست میگی ، خیلی پیشنهاد خوبی هست  ممنونم ازتون 👍🌹

خواهش میکنم عزیزم

قبول باشه انشاالله😍

التماس دعا💗