اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بیزبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشهی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان طوری نیم ساعت دیر تر باید افطار کنه ، اگر خودش با این قضیه مشکل نداشته باشه پیشنهاد خوبیه
اره اینطوری میگن باید یکم بگذره بعد چیزی خورد
ولی من چندین ساله قرص کم کاری تیروئید میخورم و خداروشکر خوب شده و تحت کنترله
روشمم همینطوری بوده🤦🏻♀️😂صبحا قبل صبحانه میخورم و بلافاصله صبحونه
افطارم همینطوری!
اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بیزبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشهی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
منظورم اینه قبل اینکه افطار کنی خب ناشتا هستی درست عینه صبحانه
اول قرص بخور و بعد افطار کن