2777
2789

خیلی دلم شکست وقتی فهمیدم مخفیانه برام دعای بخت گشا گرفته من فقط ۲۶ سالمه 

به دروغ بهم میگه دعای چشم زخمه رفتم جستجو کردم فهمیدم دعای بخت گشاست

فقط میخواد از دست ما راحت بشه 

خیلیییی دلمو شکوند

میگه خوشبحال کسایی که بچه هاشونو زود شوهر دادن خودشونم رفتن دنبال کارای خودشون

من میخوام با علاقه ازدواج کنم ولی خیلی عجله داره 

از دلتنگی دارم خفه میشم 

چیزی که ناراحتم کرد اینه که بهم القا میکنه من دوست داشتنی نیستم و انگار باید به اولین نفری که میاد بله بگم

توروخدا یه چیزی بگین آروم بشم حالم واقعا بده

اهمیت نده  و با چشم باز انتخاب کن  اگه فک میکنی امادگی ازدواج نداری به حرف کسی گوش نده&n ...

قلبمو شکوند حالم خیلی بده خیلییی دلم شکست اصلا اشکام بند نمیاد رشته ام اتاق عمله ولی هنوز شاغل نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبمو شکوند حالم خیلی بده خیلییی دلم شکست اصلا اشکام بند نمیاد رشته ام اتاق عمله ولی هنوز شاغل نشدم

شاید با منظور اینکارو نکرده 

ولش کن 

به درست فککن و اصلا به این مسایل اهمیت نده 

فککن مامانت برا دل خودش گرفته

کاش مامان منم به فکر بود  همون سال دو تا خواستگاریم که دارم رد میکنه  28سالم شده هنوز می ...

خوشششش به حالت🥺

قدرشو بدون مادر من فقط یه چوب میخواد بندازه مارو بیرون با اینکه دخترای خوبی هستیم و همیشه مراعاتشونو میکنیم💔

خوشششش به حالت🥺 قدرشو بدون مادر من فقط یه چوب میخواد بندازه مارو بیرون با اینکه دخترای خوبی هستیم ...

والا من راضی نیستم 😭هر چی خواستگار خوب داشتم پروند 

الان سالی یکی دوتا به زور برام میاد