2777
2789
عنوان

کراتین با پروتئین

| مشاهده متن کامل بحث + 8424 بازدید | 27 پست
اصلا و به هیچ وجه انجام ندین واسش عزیزم خطرناکه واسش.میتونین روغن تراپی کنید واسه موهاش خوبه

اخه کراتین کاره گفت میشه انجام داد.میگم عزیزم شما مواد کراتین و پروتیین از کجا تهیه کنم معتبر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کراتین کارم طبق نیاز موهات باید تصمیم بگیری خودم موهام فر و خشک بود پروتئین کردم حالت دار شد و ن ...

موهای من خشک شده با دکلره. پروتیین تراپی خوبه براش؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اخه کراتین کاره گفت میشه انجام داد.میگم عزیزم شما مواد کراتین و پروتیین از کجا تهیه کنم معتبر باشه

عزیزم شدنش که میشه انجام داد اما خطرناکه زیر۱۵سال انجام نباید بشه اون بخارات واسه منو شما خطرناکه چه برسه به بچه که حساس ترم هست.راستش هر پخشی چندتا برند رو خوب میده همه اجناسش خوب نیستن 

عزیزم مواد میلی معمولا فیکه به صورت پک کامل باید خرید

من ی سوالی دارم ازتون موهام از ریشه تا حدود ۵سانت اینا سالمه بعد ازون تار موهام نازک شده 

کوتاهم کردم رشد کرد دوباره همینجوری به نظرت پروتئین خوبه واسه من؟؟ 

عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند 
موهای من خشک شده با دکلره. پروتیین تراپی خوبه براش؟

بله شما فقط باید پروتئین کنید البته میشه کراتین هم انجام بدین اما باید خیلی لااحتیاط انجام بشه 

من همون پروتئین رو بهتون پیشنهاد میکنم

من ی سوالی دارم ازتون موهام از ریشه تا حدود ۵سانت اینا سالمه بعد ازون تار موهام نازک شده  کوتا ...

عزیزم اگه کوتاه کردین و دوباره اینجوری رشد کرده باید به پزشک مراجعه کنید کراتین و پروتئین واسش کاری نمیکنه

عزیزم اگه کوتاه کردین و دوباره اینجوری رشد کرده باید به پزشک مراجعه کنید کراتین و پروتئین واسش کاری ...

اره کوتاه کردم باز اینجوری شد

ممنونم گلم 

عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند 
بله شما فقط باید پروتئین کنید البته میشه کراتین هم انجام بدین اما باید خیلی لااحتیاط انجام بشه  ...

ممنون عزیزم.حدودا هزینش چقدر میشه برای موهای تا سر سوتین؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ما بین کراتین یا پروتئین موندیم ، بعد کراتین پروتئین چه سمیه ؟😅❤

این ترکیبیه 😂

خب شما اگه موهاتون صافه و فقط بی جونه نیازی به کراتین نیس پروتئین خوبه😁

چون مورو ابرسانی و نرم میکنه 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.