2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کراتین کارم طبق نیاز موهات باید تصمیم بگیری خودم موهام فر و خشک بود پروتئین کردم حالت دار شد و ن ...

پروتئن کنم ازحالت وزی ک موها میپره بالا درمیاد؟موهام خیلی وزه خسته میشم همش اتو میرنم 

چقدر صافش از کراتین کمتره؟

کراتین به چه دردی میخوره وقتی پروتئین انقدر خوبه ؟ چرا باید اصلا بین این دوتا شک کرد ؟

عزیزم هردوتاشون خوب هستن بستگی به نیاز مو داره و هدف مشتری وگرنه هردو خوب هستن اگه درست انجام بشن

من کراتین پروتئین کردم ۵۰ درصد احیا ۵۰ درصد صافی 

حدودا یه ماهی میگذره راضیم واقعا

شما موهاتون چقدره؟😁

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

عزیزم هردوتاشون خوب هستن بستگی به نیاز مو داره و هدف مشتری وگرنه هردو خوب هستن اگه درست انجام بشن

نرمی و ابریشمی حتی اگه حالت دار بشه و مو لخت نشه و گرفتن وزی مو 

این ویژگی ها برای کدومه ؟ کراتین یا پروتئین ؟

قیمت هم اصلا مهم نیست ...

من کراتین کارم طبق نیاز موهات باید تصمیم بگیری خودم موهام فر و خشک بود پروتئین کردم حالت دار شد و ن ...

عزیزم برا پروتین چه برندی خوبه 

واینکه موهام تارو شونمه چند میل مواد کافیه

نرمی و ابریشمی حتی اگه حالت دار بشه و مو لخت نشه و گرفتن وزی مو  این ویژگی ها برای کدومه ؟ کرا ...

پروتئین عزیزم موهاتون رو نرم و احیا میکنه اما صافی زیادی نمیده قیمتش از کراتین کمترم هست