2777
2789
عنوان

خانمایی که بهشون خیانت شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 41 پست
منم باهات هم دردم هم شوهرم خیانت کرد هم خانوادع بدی دارم ولی به خاطر بچه هام باهاش زندگی میکنم برام ...

من برام فقط کارت بانکیه چون اونم خالیع🤣فقط بخاطر دخترم واینکه به شدت از پدرم وخانواده م متنفرم موندم 

..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من جدا شدم ولی بخاطره بچه هام میرم نمیتونم بمونم برمیگردم اونم منو نمیزاره برم جایی اصلا  ...

کی نمیزاره بری جایی؟

شوهرت؟ازونکه طلاق گرفتی دیگه به اون چه؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
یه آرزوی محال،مگه میشه جای شب وروز عوض شه؟خدا فقط همینجوری خواسته بی خیال

امیدوارم بشه هر چیزی امکان داره منم خیلی عذاب کشیدم خیلی ولی سپردم به خدا گفتم من کسی رو ندارم تو همه کاره منی حالم بد میشه از اون روزها بگم ولی منم خیلی در عذابم ولی به خاطر بچه موندم توام به خاطر بچه تحمل کن

امیدوارم بشه هر چیزی امکان داره منم خیلی عذاب کشیدم خیلی ولی سپردم به خدا گفتم من کسی رو ندارم تو هم ...

مجبورم اما افسردگی دارم ودلم برا بچم بخاطر داشتن یه مادر مریض که حتی شرایط اقتصادی نمیزاره بره درمان کنه میسوزه،یه عده آدمها از این دنیا خیلی طلبکارن خیلی دنیا چیجوری میخاد بدهی هاشو بده چیحوری

..........

شوهر من هر روز با ی نفره وقتی تو گوشی موبایلش نگاه کنی انگار چاه توالت پر از نجاست از عکس بگیر تا فیلم و انواع اقسام زن شوهر دار وبیوه بخدا تا حالا چند تا زن صیغه کرده به اونام وفا دار نیست چند سال جدا زندگی میکنمبا دوتا بچم ولی طلاق نگرفتم مهریه م قسط بندی شده خرج بچهارو میریزه حسابشون بچه هام ی صیغه نامه جدید پیدا کردن ازش با ی زن بیوه که دوتا بچه داره چه پیامایی رد وبدل کردن ابنام عکس گرفتن آوردن نشونم دادن الان یک هفته س کارم گریه س در حالی که 5 سال جدام ولی بازم غصه دارم فقط دعا میکنم بمیره 

شوهر من هر روز با ی نفره وقتی تو گوشی موبایلش نگاه کنی انگار چاه توالت پر از نجاست از عکس بگیر تا فی ...

عزیزم ک لقش بره گمشه اصلا غصه نخور منم غصه ام بچه هامن