2777
2789
عنوان

خانمایی که بهشون خیانت شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 41 پست
من دردم یکی نیس خانواده مزخرفی هم دارم ،خسته م دیگه وقتشه راحت شم

چه جوری راحت بشی من مامانم فوت کرد پیش بابام با خواهرم میمونم ولی بچه هام تنها میمونن عذاب میکشم نمیدونم چه غلطی بکنم 

من دردم یکی نیس خانواده مزخرفی هم دارم ،خسته م دیگه وقتشه راحت شم

منم باهات هم دردم هم شوهرم خیانت کرد هم خانوادع بدی دارم ولی به خاطر بچه هام باهاش زندگی میکنم برام مث عابر بانکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ب چش کارگر بخش نگاه میکنم.. بره  از صب تا شب مث خر کار کنه بیاد برام خرج کنه... نخوردم نپوشیدم نگشتم ک ی قرون جمع کنه.. ولی اشتباهه.. دیگه این ظلمو با خودم نمیکنم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
چقدر مثل منی

بقران دوسال قبل عید هیچی نخریدم گفتم عب نداره شوهرم دستش تنگه بهش گفتم دارم تا پبشم خجالت نکشه اخرشم همون عید بهم خیانت کرد... اما پارسال امسال کم کمش ده تومن فقط خرج خودم شد هرچی دلم خواس خریدم. تو این دوره و زمونه دلسوزی جواب نمیده باید بی رحم باشی

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
چه جوری راحت بشی من مامانم فوت کرد پیش بابام با خواهرم میمونم ولی بچه هام تنها میمونن عذاب میکشم نمی ...

تنها راهش اینه که خدا بعد اینهمه مدت یه حال بهم بده ومن ودخترمو با هم راحت کنه،ای کاااااش

..........