2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید

77 بازدید | 6 پست

من شوهرم مشکل دیسک کمر شدید داره جوری ک پاهاشم دیگه درد داره، بعد شوهرم کارگر بوده یعنی شغل دولتی نداره، شغلای مختلف عوض کرده و ب هیچ جایی نرسیده

بعد الان من قهر خونه بابامم، و با پدر شوهرم یکم بحثم شد ک چرا هوای بچتون رو ندارید، چرا کمکی بهمون نکردید

قبلا با زبون ازشون خواستم و انام انگ اینکه دنبال ارث و میراثم

و اینکه شوهرم با ی آدم فلج خیلی فرقی نداره،خیلی شدیده مشکلش و مستاجریم

بهم میگن پر توقعی، راست میگن

مگه ن اینکه ی پدر باید حامی بچش باشه اونم بچه ای ک پول رفتن ب دکتر رو نداره

اگرم عمل کنه شاید تا یکی دوسال باید خونه نشین باشه، خرجیم رو کی باید بده

تازه بعد عمل کار سنگین نباید بکنه

آیا این پدر نباید ب فکر ی شغل واسه پسرش باشه

اینم بگم دخترای خودش با حمایت پدر شوهراشون صاحب خونه و ماشین و منبع درآمد شدن و همین پدر شوهرم میگفتن ک پدر شوهراتون باید حمایتتون کنن وظیفشونه

عزیزم سعی کن با صحبت قانعشون کنی به شوهرت بگو اون با اونا صحبت کنه .. خودت هم یه شغل موقت پیدا کنی بد نیست 

من غریبه ترین اشنا . من پر از خالی ولی گل تر از پوچ .گمشده ای پیدا شده در جهانی نا وجودم🧚‍♀️🌱💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن با صحبت قانعشون کنی به شوهرت بگو اون با اونا صحبت کنه .. خودت هم یه شغل موقت پیدا کنی ب ...

قانع نمیشن

گفتن زندگی دخترات رو ببین..تا ب مشکلی بر میخوردن همتون میگفتین پس خانواده شوهرت کجان

الان شما خانواده شوهر منید، ازتون انتظار دارم

انگ ی آدم خسود بهم زدن ک چشت دنبال خونه و ماشین دخترای منه

قانع نمیشن گفتن زندگی دخترات رو ببین..تا ب مشکلی بر میخوردن همتون میگفتین پس خانواده شوهرت کج ...

میگفتی اینم پسر شماست چی میشه مثل دختراتون حمایتش کنید باید درک کنن

من غریبه ترین اشنا . من پر از خالی ولی گل تر از پوچ .گمشده ای پیدا شده در جهانی نا وجودم🧚‍♀️🌱💚
میگفتی اینم پسر شماست چی میشه مثل دختراتون حمایتش کنید باید درک کنن

متاسفانه درکی ندارن و میگن ما نمیتونیم و شوهرمم پشت خانوادشه ، 

تازه شوهرم اعتیادم داشته و ترک کرده

با این اوصافم حق رو بهم نمیدن

غرور کاذب دارن