2821
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج سفید داده بود...

3344 بازدید | 32 پست

سه سالی هست که با آقایی همکارم اما محل کارمون فرق داره. بهم پیشنهاد آشنایی داد منم حقیقتا ازش خیلی خوشم میومد باهم چند دفعه رفتیم بیرون و خیلی دوسش داشتم نمیخواستم از اول بهش بگم من میخام باهات ازدواج کنم باهاش چند دفعه رفتم بیرون تا هدفش رو بفهمم. من هدفم ازدواج بود اما اون اول کار منو برد خونش البته میدونم کار اشتباهی کردم که رفتم بهش با تندی گفتم منو برسون خونه وقتی فهمید بهم برخورده بهم گفت باشه بریم منم فقط رفتم سرویس و سریع از خونش رفتم بیرون اما خب بوس و بغلش رو انجام داد. از اون به بعد که فهمید من هدفم دوستی نیست و بهم برخورده که منو برده خونش داخل اینستا بهم گهگاهی پیام میداد و حتی یه دفعه واسه اینکه ببینه من پایه م یا نه گفت بیا ازدواج سفید کنیم. منم گفت وااا اینا چه حرفه. خلاصه یه روز بهم گفت ضرر میکنیا منم هیچی نگفتم. بعد دیگه کم کم پیام دادناشو قطع کرد و بعدش داخل بیو نوشت من به آنچه بستم پایبندم. الانم هر چند روز یه بار آهنگ عاشقانه میزاره استوری و قلب سفید میزاره کنارش 

خیلی دلم گرفته که چرا به هرکی حس پیدا میکنم دنبال دوستیه 

شما باشین آنفالوش میکنین یا نه سکوت میکنین؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823
2791
2779
2792