2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم. شوهرمو دوست ندارم

10117 بازدید | 108 پست

دوماهه به صورت سنتی ازدواج کردم

همسرم همه اولویت و زندگیش کارشه

تو این دوماه کلا چهار پنج بار پیشنهاد بیرون رفتن یا خونه اومدن از طرف اون بوده. کلا دوبار اومده خونمون

زنگ و پیام نمیده و فقط در صورتی پیام میده یا زنگ میزنه ک کاری داشته باشه

وقتی میریم بیرون یه کلمه هم حرف نمیزنه

ولی فکرش مدام دنبال مسائل جنسیه

هر حرفی میزنه فقط در این باره هست

وقتی پیششم احساس میکنم همش ب این مسائل فکر میکنه چون رفتارشم دقیقا همینجوریه. حتی روز عقد منو برد پارک و تو پارک البته جایی ک کسی نبود ازم درخواست رابطه کرد. درحالیکه خانوادم برای اینکه بیاد خونمون بمونه سخت گیر نیستن

خب من چون سنتی ازدواج کردم و عاااشقش نبودم و فقط ازش خوشم میومد خیلی سختم بود و خیلی موذب شدم

دو سه بار باهاش صحبت کردم و تاثیرش فقط اینقد بود ک دو سه روزی صبحا پیام صبح بخیر و شب اخر شب پیام شب بخیر بده😑

ولی همششش مسائل جنسی.... و چند وقتیه ک متوجه شدم شیش ساله فیلم پ*ورن میبینه و حتی بعد ازدواجم ادامه داده😒

ابراز محبت کلامی میکنه ولی من ادمیم ک بیشتر از محبت رفتاری تاثیر میپذیرم. چون فقط عشقم عشقم میگه و وقتی نیاز جنسی داره میاد سمتم

درحالت معمول دلش نمیخواد منو ببینه انگار

خیلی جالبه ک فهمیدم چند وقته ساعت ۲ و نیم از محل کارش تعطیل میشه. گفتم چرا بعدش نمیای پیشم؟ گفت چون تا ۷ میخوابم بعدشم ب کارای شخصیم میرسم..😔

من واقعا براش کم نذاشتم هر وقت رفتم بیرون با شادی بودم و کلی گفتم خندیدم ولی اون خیلی برام کم گذاشته

الان ازش بدم میاد و دوست ندارم ببینمش

مشاورم رفتیم تاثیری نداشته

با خودشم برای طلاق حرف زدم چون بخاطر اینکه دوسشم ندارم نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم

عزیزم همه مردا همینن الکی اسم طلاقو نیار سعی کن کم کم بهش یاد بدی اینکه همسرت ازتو درخواست رابطه داره خیلی خوبه چون همسرسابقم بشدت سردبود ولی بهش یاد بده جای درست ازت درخواست رابطه کنه این آقایکم ناشی و هیجان زدست اما هرگز اسم طلاقو نیار خدا سره کسی نیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب اگر دوستت ندار هچرا اینقدر طبعش گرم بود چی شد یه دفعه روابطتون سرد شد یه چیزی این وسط هست که هنوز نفهمیدی زود این طلاق رو نیار خیلی زوده زشتی طلاق رو پیش خودتون از بین میبرید

یکم به خودت فرصت بده ببین دلیل این رفتارش چیه 

قرصی چیزی استفاده نمیکنه؟

خودش  نظرش درمورد طلاق چیه؟؟

اول گفت من تورو راحت بدست نیاوردم ک راحت از دست بدم. ولی وقتی یه شب درخواست رابطه کرد و من نتونستم ساعت یک نصف شب قهر کرد و رفت.. و بعدش همه چی قاطی شد. حتی عید نوروز یه پیام تبریکم نداد

ب دل نگیر لطفا ازم ناراحت نشی ولی مشاور رو باید قبل عقد میرفتی الان مشاور چکار کنه بعد ازدواج فقط میتونه رو بهبود رابطه کار کنه ولی اگ کلا ناسازگار باشه شخصیت هاتون چی