دوماهه به صورت سنتی ازدواج کردم
همسرم همه اولویت و زندگیش کارشه
تو این دوماه کلا چهار پنج بار پیشنهاد بیرون رفتن یا خونه اومدن از طرف اون بوده. کلا دوبار اومده خونمون
زنگ و پیام نمیده و فقط در صورتی پیام میده یا زنگ میزنه ک کاری داشته باشه
وقتی میریم بیرون یه کلمه هم حرف نمیزنه
ولی فکرش مدام دنبال مسائل جنسیه
هر حرفی میزنه فقط در این باره هست
وقتی پیششم احساس میکنم همش ب این مسائل فکر میکنه چون رفتارشم دقیقا همینجوریه. حتی روز عقد منو برد پارک و تو پارک البته جایی ک کسی نبود ازم درخواست رابطه کرد. درحالیکه خانوادم برای اینکه بیاد خونمون بمونه سخت گیر نیستن
خب من چون سنتی ازدواج کردم و عاااشقش نبودم و فقط ازش خوشم میومد خیلی سختم بود و خیلی موذب شدم
دو سه بار باهاش صحبت کردم و تاثیرش فقط اینقد بود ک دو سه روزی صبحا پیام صبح بخیر و شب اخر شب پیام شب بخیر بده😑
ولی همششش مسائل جنسی.... و چند وقتیه ک متوجه شدم شیش ساله فیلم پ*ورن میبینه و حتی بعد ازدواجم ادامه داده😒
ابراز محبت کلامی میکنه ولی من ادمیم ک بیشتر از محبت رفتاری تاثیر میپذیرم. چون فقط عشقم عشقم میگه و وقتی نیاز جنسی داره میاد سمتم
درحالت معمول دلش نمیخواد منو ببینه انگار
خیلی جالبه ک فهمیدم چند وقته ساعت ۲ و نیم از محل کارش تعطیل میشه. گفتم چرا بعدش نمیای پیشم؟ گفت چون تا ۷ میخوابم بعدشم ب کارای شخصیم میرسم..😔
من واقعا براش کم نذاشتم هر وقت رفتم بیرون با شادی بودم و کلی گفتم خندیدم ولی اون خیلی برام کم گذاشته
الان ازش بدم میاد و دوست ندارم ببینمش
مشاورم رفتیم تاثیری نداشته
با خودشم برای طلاق حرف زدم چون بخاطر اینکه دوسشم ندارم نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم