2777
2789
عنوان

روز دوم عید دعوامون به تهدید و داد وبیداد تو‌خیابون کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی نبود بخدا من از دیروز حالم از این بوی وایتکسی که راه انداخته بود خراب بود شبم هی گفت برو‌خونه م ...

شوهرت حتما مشکل روانی داره کنترل خشم نداره 

اصلا با معذرت و ناز کشیدن درست نمیشه 

اکه میخوای زندگی کنی حتما بعد تعطیلات برو روانپزشک شرح حال بده تا راهنمایی کنه یا دارو بده

اسی نون خامه گرفته بعد میگی بریم بیرون نهار؟ شب عیدی ۱دور با موتور میزدی چی میشد اوقاتتون تلخ نکنی ...

به قران یه جوراب نمیتونم از زمین بردارم بخاطر کمر دردم واسه همین گفتم موتور نه 

نمیدونم چرا یهو اینطور شد

الان میگم کاش همون نون خامه برمیداشتم میرفتیم بیرون ولی اخه درازکشبد رو تخت گفت یا موتور یا ماشین بابات

چرا اینجوری شد؟

عزیزم ب نظرم همه اینا فقط برای گرسنگی هست 

از قدیم گفتن ب دوجا مردا برسی بنده ات میشن 

شکم و زیر شکم 

بنظرم همون ساعت یک ظهر اگر نون خامه میخوردین بعد بعد میرفتین ببرون ناهار دعوا ب این شدت نمیشد 

راستی وقتی میدونید موقع عصبانیت غیرقابل کنترل میشن همون موقع با موتور میرفتین و بقولی لجبازی نمیکردین 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
شوهرت حتما مشکل روانی داره کنترل خشم نداره  اصلا با معذرت و ناز کشیدن درست نمیشه  اکه می ...

اصلا مشاوره نمیاد به هیچ وجه دکتر خودم همیشه میگه باهاش کناربیام ولی یه امروز که من اینجوری شدم قیامت کرد

عزیزم ب نظرم همه اینا فقط برای گرسنگی هست  از قدیم گفتن ب دوجا مردا برسی بنده ات میشن  ش ...

نه اگه گرسنش بود خودش یچیزی میخورد خیلی هم اهل صبحانه نیست و من واقعا لجبازی نکردم نمیتونم رو موتور بشینم البته موتورمون هم خیلی قدیمیه و ضربه میزنه 

بنظر شما من