2777
2789

دوستان الان بيماراتون چه شرايطي دارن تونستن به زندگي عادي برگردن

براي درمانشون چه كارايي كردين 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

اول بگو منظور از زندگی عادی چیه؟ 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با دارو کنترل میشه  باید داروهاشون رو‌ دقیق زیر نظر دکتر بخورن

خوب دارو نميخورن أخه 

خوب دارو نميخورن أخه 

اگه دارونخوره که هیچی هیچ درمانی نداره

تازه باداروخوردن هم تاحدودی بیماریشون کنترل میشه

امامتاسفانه سرکارشون هم بادیگران اصلانمیسازن 

همی گفتم که فرزندم دریغاگوی من باشددریغامن شدم آخردریغاگوی فرزندم.       خواهش میکنم درباره امضام سوال نفرماییدیک مادردل شکسته
برن سركار رابطه ي اجتماعي داشته باشن 

بله من ی بار پیش دکتر رفتم گفت من بیمار دارم خودش پزشکه یا وکیل و مهندسه این بیماری رو داره و با دارو کنترل شده و زندگی و کار دارن

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
باید قبلش با یه روانپزشک صحبت کنین شرایطشون رو بگین بعد بعنوان همراه با خودتون ببریشون دکتر  و ...

خودم ميرم روانپزشك دارو ميگيرم ميريزم تو غذاشون ولي ديگه خسته شدم 

اصلا قبول نميكنن بيماريه همش حرفاي عجيب ميزنن بيرون نميرن 

میفهمم چی میگی  زندگی رو جهنم‌ میکنن

باورت ميشه به مرگم راضيم نميزارن شبا بخوابم 

شبا بيدارن روزا خواب

وقتی دارو میخورن نسبت به زمانی که دارو نمیخورن تفاوتی توی رفتارشون میبینید؟

و اینکه برای شب نخوابیدن فکر میکنید اگه دارو ارامبخش و خواب آور از پزشک بگیرین با شام بدین بخورن، جواب نمیده

وقتی دارو میخورن نسبت به زمانی که دارو نمیخورن تفاوتی توی رفتارشون میبینید؟ و اینکه برای شب نخوابید ...

برادرم كه كلوزاپين ميخوره ولي ازش ميپرسم صداها قطع نميشه ميگه نه قرص خوابم كلونازپام ميخوره اونم چندتا دكتر گفته بايد كمش كنه ولي با دادوبيداد ازم چندتا ميگيره تو طول روز  گاهي ارومن البته باخودشون حرف ميزنن ولي وأي به روزي كه دچار حمله بشن يعني ول نمي كنن 

خواهرمم تو غذاش قطره ميريزم ولي مثل اينكه اثر نداره باز بايد برم روانپزشك داروشو عوض كنم

۵سال درگیر بودیم خواهرم داشت دو بارم بستری شد.اخر خودکشی کرد.بهش فکر میکنم میبینم فقط اون دنیا راحته چون تمام زندگیش هم خودش عذاب کشید هم ما.. بدترین بیماریه حتی از سرطان بدتر. خدا این چه دردیه که درمان ندادی💔 مریض و اطرافیانش چه گناهی دارن چرا اخه

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد