2777
2789
عنوان

فقط افرادي كه بيمار اسكيزوفرني دارن تو خانواده بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 43 پست
۵سال درگیر بودیم خواهرم داشت دو بارم بستری شد.اخر خودکشی کرد.بهش فکر میکنم میبینم فقط اون دنیا راحته ...

خدا رحمتش كنه اره خودشون بيشتر عذاب ميكشن خيلي بيماري بديه تازه ما با دوتا بيمار سروكار داريم برادر منم هي تهديد به خودكشي ميكنه

ببخشيد خواهرتون چه طور خودكشي كرد مواظبش نبوديد مگه

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش كنه اره خودشون بيشتر عذاب ميكشن خيلي بيماري بديه تازه ما با دوتا بيمار سروكار داريم برادر ...

نمیشه که کل ۲۴ساعت کنارش بشینی مراقبش باشی شاکی میشن میفهمن تحت نظرن بدتر لج میکنن داروهاشونم نمیخورن.حتی روزایی که قرصاشو نمیخورد میریختیم تو غذاش ولی اخرسر خودش چک میکرد که دارو نریزیم ۱ هفته اخر قرصاشو نخورد بستری هم که بزور باید میبردیم😢 قرص برنج تهیه کرده بود اخرین بار.پدرمم داره ولی جدا زندگی میکنه 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
نمیشه که کل ۲۴ساعت کنارش بشینی مراقبش باشی شاکی میشن میفهمن تحت نظرن بدتر لج میکنن داروهاشونم نمیخور ...

الهي پس شما هم خيلي عذاب كشيدي خواهرتون چندسالش بود وقتي خودكشي كرد 

ببخشيد پدرتون چندسالگيش بيماريش فعال شد اعتيادم داشت

الهي پس شما هم خيلي عذاب كشيدي خواهرتون چندسالش بود وقتي خودكشي كرد  ببخشيد پدرتون چندسالگيش ب ...

خواهرم ۲۴سالش بود.پدرم از۱۸سالگی اعتیاد داشت توهمش از نوع پارانوئیده یعنی به زن و بچشم شک داره یه ویلا داریم اونجا زندگی میکنه مادرمم جداشده.سن شروعش رو نمیدونم ولی فک میکنم از همون جوونی داشت تمااام ثروتشو ازدست داد به وضع بدی افتاد تا شوهرم اجازه داد تو ویلامون زندگی کنه البته اونجارم نابود کرده میسوزونه کثیف میکنه خیلی نامتعادله

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
اگه دارونخوره که هیچی هیچ درمانی نداره تازه باداروخوردن هم تاحدودی بیماریشون کنترل میشه امامتاسفان ...

عزیزم چجوری توی سرکارشون با دیگران نمیسازن؟ 

مثلا چه رفتارایی دارن توی محل کار دقیقا؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

۵سال درگیر بودیم خواهرم داشت دو بارم بستری شد.اخر خودکشی کرد.بهش فکر میکنم میبینم فقط اون دنیا راحته ...

چیشد خودکشی کرد بهش دارو ندادین یا خودش یواشکی بیرون میریخت چند سالش بود ، بیمار ما خودش رو میزنه خودشو میکوبه به در و دیوار خیییلی وحشتناکه کاش راحت بشه ، عزیزم میشه حوابمو بدی ودرخاست دوستی منو قبول کنین

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
برادرم كه كلوزاپين ميخوره ولي ازش ميپرسم صداها قطع نميشه ميگه نه قرص خوابم كلونازپام ميخوره اونم چند ...

مریض ما هم کلوزاپین میخورد ۴۰۰میلی گرم دیگه نمیتونست درست راه بره ۱۰۰میلی خودم کم کردم البته دکتر گفت کم نکن 

برادرم كه كلوزاپين ميخوره ولي ازش ميپرسم صداها قطع نميشه ميگه نه قرص خوابم كلونازپام ميخوره اونم چند ...

بیمار شما چه دوزی کلوزاپین میخوره

نمیشه که کل ۲۴ساعت کنارش بشینی مراقبش باشی شاکی میشن میفهمن تحت نظرن بدتر لج میکنن داروهاشونم نمیخور ...

اره مریض ما هم اوایل بیشتر متوجه دنیای واقعی بود از تو نت پیدا کرده بود می‌گفت با قرص برنج خودکشی میکنم که شکمم پاره بشه 

سلام عزیزم کلوزاپین 100میخوره

مریض ما الان روزی ۳۰۰میلی گرم میخوره هنوز صدا میشنوه و مدام با خودش حرف میزنه ۵میلی گرم هم هالو پریدول میخوره وگرنه بهم حمله میکنه ، مریض شما کلا ۱۰۰میلی گرم میخوره ،الان چجوریه حالش 

مریض ما الان روزی ۳۰۰میلی گرم میخوره هنوز صدا میشنوه و مدام با خودش حرف میزنه ۵میلی گرم هم هالو پرید ...

روزی 7 قطره هم هالوپریدول میخورن عزیزم

برادر منم بعد از 4 سال هنوز صدا میشنوه شما بیمارتون بیماریش تو چه سنی فعال شد بستری شد کسی دیگه تو فامیل دارین با این بیماری

اره مریض ما هم اوایل بیشتر متوجه دنیای واقعی بود از تو نت پیدا کرده بود می‌گفت با قرص برنج خودکشی می ...

منم برادرم همش حرف از خودکشی میزنه 

روزی 7 قطره هم هالوپریدول میخورن عزیزم برادر منم بعد از 4 سال هنوز صدا میشنوه شما بیمارتون بیماریش ...

بیمار ما هم هنوز صدا میشنوه مدام با خودش حرف میزنه ، از ۱۳و نیم سالگی بدون اینکه زندگیش استرس خاصی داشته باشه با شروع نوجوانی شروع شد و در کل فامیل فقط یکی از عمو هام بیماره که الان پیره و مراکز نگه داری زندگی میکنه ،اونم از سن پایین شروع شده بوده