2777
2789
عنوان

فقط افرادي كه بيمار اسكيزوفرني دارن تو خانواده بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 43 پست
بیمار ما هم هنوز صدا میشنوه مدام با خودش حرف میزنه ، از ۱۳و نیم سالگی بدون اینکه زندگیش استرس خاصی د ...

ببخشید میپرسم چرا قبل از بارداری ازمایش زنتیک ندادین با وجود بیماری عموتون

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
بیمار ما هم هنوز صدا میشنوه مدام با خودش حرف میزنه ، از ۱۳و نیم سالگی بدون اینکه زندگیش استرس خاصی د ...

ببخشید رابطش با پدرش چطور بود قبل از اینکه بیماریش فعال بشه علایمی داشت که مشکوک بهش بشین مثلا خیلی خجالتی باشه یه رفتارهای خاصی داشته یاشه یا یه کاری و افراطی انجام بده از چه سنی سیگار کشید پدرش هم سیگاری بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میپرسم چرا قبل از بارداری ازمایش زنتیک ندادین با وجود بیماری عموتون

چون اولا ازمایش ژنتیک اسکیزوفرنی رو نشون نمیده ، دوما بچه های همون عموم سالم هستن ،سوما ،من ۷ تا خواهر و برادر دارم همه سالم هستند، و همه ما هر کدوم دو یا سه بچه داریم  همه سالمن ، به مغزم خطور نمیکرد بچه من این وسط بیمار از اب در بیاد ، ولی من استرس شدید بارداری داشتم شاید مال من از اون استرسها مریض شده  

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
ببخشید رابطش با پدرش چطور بود قبل از اینکه بیماریش فعال بشه علایمی داشت که مشکوک بهش بشین مثلا خیلی ...

پدرش ادم تند خو و سردیه ، ولی بچه رو کتک نمیزنه کاری بهش نداشت ، بچه من از اول کوچیکی حرفهای عجیب میزد گاهی یک ترسی تو وجودش بود ولی تا کلاس هفتم درس خوند کلی دوست و رفیق داشت یکهو اولش مثله افسرده ها شد بعد چند ماه کاملا توهمی و دیوانه،الان خانه نشین و تنها با توهم هاشه 

ببخشید رابطش با پدرش چطور بود قبل از اینکه بیماریش فعال بشه علایمی داشت که مشکوک بهش بشین مثلا خیلی ...

سیگار قبلا متنفر بود کاملا ، بیماریش که به اوج و شدت رسید التماس میکرد برا سیگار، کلا قبل ظهور بیماریش یک شخصیت دیگه بود خیلی شاد و اجتماعی بچه کاری بود تمام خرد و ریزه های خونه رو بدون غر میخرید ، از پس خودش بر میومد کسی نمتونست اذیتش کنه ، ولی الان یک تنهای خانه نشین با توهمهاش ،

چون اولا ازمایش ژنتیک اسکیزوفرنی رو نشون نمیده ، دوما بچه های همون عموم سالم هستن ،سوما ،من ۷ تا خوا ...

چرا اگه تو ازمایش بگین که میخوایم از نظر اسکیزو بررسی بشیم به خاطر وجود مثلا فرد بیمار تو خانواده بررسی میکنن تو ازمایش من یه مقاله هم خوندم که اگه مادر در بارداری دچار عفونت بشه یا هنگام زایمان به سر فشار بیاد ممکنه بچه ها دچار اسکیزوفرنی بشن

نمی دونم به هر حال خیلی بیماری بدیه پسر شما هم متاسفانه خیلی زود مبتلا شده بیشتر اذیت شده 

ببخشید شوک درمانی بردیش توهماتش در مورد چیه اونم صداهای تو سرش اذیتش میکنن فحشش میدن مسخرش میکنن یا با توهماتش دوسته

بیماران بدترین نوع اسکیزو یعنی پارانویا رو داره وقصد کشتن نزدیکشون بخصوص مادرم رو دارن . نبودن من یکسری رفتم داروهای بدم .اولش خیره بود ویک وتکرار کلمات وناگهان شروع به حمله کرد واینکه میخوام سرتو ببرم بندازم سطل آشغال. دویدم به سمت پشت بوم .در آهنی رو از جا میخواست بکنه .خیلی لحظات ترسناکی رو تجربه کردم .وقلبم ودستم خشک شده بود وبالا می‌آوردم.      اینا خوب بشو نیستن.‌ ومدام توچرخه هستن. دوره جنون پارانویا وحشتناکه برای اطرافیان.وبیشتر قتل ها تواین مرحله هست.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

برن سركار رابطه ي اجتماعي داشته باشن 

خیر .جزو از کارافتاده محسوب میشن .مگه کار شخصی وآزاد ومغازه زدن که گاه به گاهی بتونن برن.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

بیماران بدترین نوع اسکیزو یعنی پارانویا رو داره وقصد کشتن نزدیکشون بخصوص مادرم رو دارن . نبودن من یک ...

الهی ،😢منم زیاد از این تجربه ها داشتم اینقدر با مشت زده تو سرم ، چند بارم فرار کردم خیایان باز دنبالم اومد رفتم خونه فامیل پنهان شدم ، شما برادرتون بیماره؟ ، با خودتون زندگی میکنه چند ساله اینحوریه؟  

پدرش ادم تند خو و سردیه ، ولی بچه رو کتک نمیزنه کاری بهش نداشت ، بچه من از اول کوچیکی حرفهای عجیب می ...

چه حرفهای عجیبی میزد؟ 

ببخشید میپرسم. چون شوهر منم سرد و تند هست و گاهی بد دعوا  میکنه و تشر میزنه. بچم چهار سالشه و دوست خیالی داره. 

دایی پدرم اسکسزو بوده که بر اثر یه شوک بیماریش شروع شده اما هیچ کس دیگه رو تو فامیل نداریم. اما شوهرم هم بیماری روانی داره و مردم گریز و به نظرم سایکوپات هست. برای همین میترسم برای بچه م.

میشه بگین علایم پسرتون در بچگی چی بود و فکر میکنین چه چیزی باعث بروز بیماریش شد؟

چه حرفهای عجیبی میزد؟  ببخشید میپرسم. چون شوهر منم سرد و تند هست و گاهی بد دعوا  میکنه و ...

در بچگی هم گاهی چرت و پرت میگفت و با شروع نوجوانی بیماری بصورت خود به خود شروع شد 

چه حرفهای عجیبی میزد؟  ببخشید میپرسم. چون شوهر منم سرد و تند هست و گاهی بد دعوا  میکنه و ...

دوست خیالی که مشکلی نیس 😊 با بچه ت بازی کن ، مهد بزارش که با بچه ها دوست واقعی بشه ، میتونی با 1480 تماس بگیری و از اونا بپرسی ، روانشناس هستن و رایگان ،