یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از«زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار میگیرد. من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه میکنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد میشود، مضمحل میشود.بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمیکند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمیشود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.-محمدعلی اسلامی ندوشن-
دقیقا همین جور مردا به زنای بی حجاب چنان زل میزنن بیا و ببین ولی زن خودشون کافیه ی کوچولو موهاشون دیده بشه واویلا میشه
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....