2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه رمضونه چ ناهار حاجی 

روزه نمیگیرید نگیرید ولی باز یکم اداشو ک در بیارین 

بگو افطار بیان😑😐😐💔

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

من اول مرغ میدارم حدود۳دقیقه جوش بخوره و کفشو و آبشو میریزم و مرغ میشورمش و سرخ میکنم .بعد با پیاز و فلفل دلمه و هویج می‌ذارم با شعله خیلی کم بپزه که خودش آب بیفته و با آب خودش بپزه.خوب میشه دیگه بوی زهم نمیده 

ماه رمضونه چ ناهار حاجی  روزه نمیگیرید نگیرید ولی باز یکم اداشو ک در بیارین  بگو افطار ب ...

مگه اجباره و زوره عزیزم!!!! چرا ادا!!! بعضیا به هر دلیلی نمیگیرن یا مسلمون نیستن یا دوست ندارن یا اعتقاد یا بیماری

اول یدونه پیاز بزرگ رو پوست بکن خلالی با یه سیر 

مرغ ها رو بریز توش و بهش زعفران دم کرده بزن بزار یکی دو ساعت بمونه 

بعد تو روغن داغ سرخش کن 

حالا یه پیازو رنده کن سرخش کن بهش ادویه بزن 

حالا فلفل دلمه هویج گوجه رنده شده قارچ رو اضافه کن به اضافه ذرت که قاچ زدی 

عصاره مرغ و رب هم که فراموش نشه رب رو هم خوب سرخ کن 

در آخر الو بخارا و زعفران  رو اضافه کن و بزار جا بیوفته معرکه میشه 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
مگه اجباره و زوره عزیزم!!!! چرا ادا!!! بعضیا به هر دلیلی نمیگیرن یا مسلمون نیستن یا دوست ندارن یا اع ...

ن  حرف زورو اجبار نبود 

از اون بعدش نگا کنیم ک اوکی اجبار نیس 

ولی نیان اینقدم عادی جلو بدن ک اره ماه رمضونی نیس

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
وا خب شاید اعتقاد ندارن چرا باید فیلم بازی کنن؟ 

اوکیع