2777
2789
عنوان

بهترین زمان طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 47 پست
واقعا همه ی تلاشمو کردم درست نمیشه فرسایشی شده این سبک زندگی

اگه همه راه ها رو امتحان کردی باز نشد  پس اول سعی کن مستقل بشی و درآمد داشته باشی بعد طلاق بگیر ک وقتی میری خونه پدریت حس اضافه بودن نکنی 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلاق مانع ادامه تحصیل نمیشه،،،،درستو بخون سعی کن سرکار بری و پس انداز کنی بعد از طلاق باید لستقلال م ...

قبلش تکلیف کارم مشخص بشه ک زیاد با خانواده ام ددرگیر نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کلا تو فکر طلاق نباشم

طلاق هیچ خوب نیست

ببین شوهرت وفاداره؟

معتاد نیست؟

دست بزن نداره؟

خسیس و بدبین نیست؟

اهل کار و زندگی و خانواده هست؟

هیچ آدمی کامل نیست

هر کسی خوبی و بدیهایی داره

برید مشاوره

ب همدیگه فرصت بدید یکم تو کوتاه بیا یکم اون

ولی سفت و سخت جلوگیری داشته باش 

ان شاءالله ک زندگیت رو ب راه بشه

تو این زمان هم ب فکر پیشرفت خودت باش هم درست کردن زندگیتون دوتایی با هم درستش کنید

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
دختر متم یه همچین خواستگاری داشت تو مرحله آشنایی فهمیدیم قهر قرو و بچه است خدا رو شکر میکنم گرفتارش ...

کاش منم میفهمیدم ! خدا رو شکر که دخترتون تو دردسر نیافتاده

امیدوارم هر مسیری به خیر وصلاح شماست اتفاق بیفته.

اما به خانواده حق بده و اینکه تا هنوز کاری نکردین در درجه اول فقط ماندگاری زندگی توی ذهنت باشه مابقی در درجه دو هستند.گرچه بهترین پشتوانه شما میتونه کار ودرامد خودت باشه اما بازم زندگیت حرف اولو میزنه تجربه دیدن موردی که بهترین کار رسمی و حقوق ثابت داشت رو یادم انداخت که امیدش بقول خودش البته کارش بود که هم مشغوله سرگرمه هم لنگ کسی نمیشه از نظر مالی.

اما بعدش همین افکار شد قاتل روحش چونکه جدا شد و پشیمانی زیادی رو نشون داد بر خلاف روحیه ای ک داشت و نشون میداد خوشحاله از جدا شدنش.

ببخشید که طولانی شد قصدم گوشزد کردن بود.چونکه انسانیت حکم میکنه واقعیت رو اگه بلدیم بگیم شاید حتی یکنفر هم شده راه اشتباهی رو طی نکنه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

ولی من اگه شغل و خونه داشتم حتما جدا میشدم

چون دیگه توان ندارم واقعا

ولی متاسفانه هیچکدوم رو‌ندازم میدونم بگم خانوادم حمایتم میکنن حتی با اینکه دلیل منطقی ندارم ولی نمیخوام سر بار کسی باشم

خدایا ب دلامون آرامش بده