2777
2789

سلام

البته یه مدت خیلی چای نبات و شیرینی خورم و شب قبلش هم خرما و چای شیرین ساعت ۹خوردم و ۹ صبح هم آزمایش دارم الانم دکتر دوهفته رژیم داده ۱۴ فروردین باید برم آزمایش تروخد.اکسی مشابه من بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاست رعایت نکنی باید انسولین بزنی.. من سر دختر اولم انسولین میزدم ولی الان سر بارداری دومم رعایت کردم ناشتا ۸۱ هستم هفته ۲۸ تموم شدم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یعنی قندت چند بود و ماه چند؟بدون دارو و انسولین خوب شدی؟

دستگاه تست قند خون رو بخر . هر روز ناشتا چک کن باید زیر ۹۵ باشی. یک ساعت بعد صبحانه  ناهار شام زیر ۱۴۰ .

با بارداری قندم‌ می‌ره بالا . دارو استفاده نکردم 

برای دختر اولت چند بود؟

یادم نیست هفت سال پیش بود دکتر دو هفته رژیم داد دید نه پایین نمیاد آزمایش گلوکز داد و ادرار بعد از اون روزی دو بار انسولین میزدم..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔