2777
2789
عنوان

بعد ۲۰ سال صدای بابام و شنیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 40 پست
بنظرم یکبار برو ببینش اگر مطمین شدی همون ادم قبل و خوش ات نمیاد که باعاش رفت و آمد کنی دیگه نرو  ...

دقیقا ولی فاصلمون دوره از هم منم متاهلم...

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

اره بابا میدونه دختر داره فقط بعد این همه سال یبار تقریبا یه سال پیش زنگ زد به مامانم که میخوام دختر ...

به نظرم دوباره زنگ بزن و بگو بابا ، حتما خیلی خوشحال میشه از اینکه ببینتت.

احتمالا مادر وخالت بدش رو میگفتن ک تو بهانه نگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بقیه رو گوش نده هرچی باشه هرچقدرم بد باشه باباته ببخشیدا ولی هیچ کس نمیگه ماستم ترشه تو اینطور م ...

نمیدونم والا خیلی میترسم انگار یه سطل آب یخ ریختن رو سرم صداشو که شنیدم

به نظرم دوباره زنگ بزن و بگو بابا ، حتما خیلی خوشحال میشه از اینکه ببینتت. احتمالا مادر وخالت بدش ر ...

اخه مامانم خیلی آدم بسازیه و دروغ نمیگه بهم اصلا ، مطمئنم بابام یه مشکلی داشت که جدا شد ازش

به نظرم دوباره زنگ بزن و بگو بابا ، حتما خیلی خوشحال میشه از اینکه ببینتت. احتمالا مادر وخالت بدش ر ...

الان ازدواج کرده و سه تا پسر داره 🙂

اگه با مادرت تفاهم نداشته دلیل نمیشه ک آدم بدی باشه 

میگن کلاهبردار هم بوده ظاهرا و خودشو یه آدم دیگه جا زده بود موقع خاستگاری 

نمیدونم والا خیلی میترسم انگار یه سطل آب یخ ریختن رو سرم صداشو که شنیدم

الهی 🥺

ولی بنظرم به حرف بقیه اهمیت نده 

یا مثلا زنگ بزن نگو دخترتم بگو از طرف دخترتم ببین اصلا انگیزه نشون میده یا نه بعد اگه دیدی دوس داره و خوب رفتار می کنه بگودخترتم