2777
2789
عنوان

شرایط کاری من ازمون استخدامی

257 بازدید | 13 پست

جایی شاغلم.یک ساعت راه باید برم وبیام.کارمند دولتم.خونه هم تو نوبتم که واسه پنج سال بدن..کارش سبکه..حقوقش بد نیست...واسه بانک ملی ثبت نام کردم شهر خودم..دیگه مشکل راه ندارم.خونمم همین جاست...حال ندارم بخونم...میشه انگیزه بدین بخونم؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز شرکت نکردم خیلی دو دلم  هیچی هم نخوندم و صفر صفرم

بانک ملی  ؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

رشته آت چیه برای بانک ؟ من کارمند بانکم دانشگاه خوب درس خوندم ولی تو بانک همه کارمندا دانشگاه ...

حسابداری...کدوم بانکی؟؟؟

اره

چند نفر میخان شهرت؟بشین بخون

رشته آت چیه برای بانک ؟ من کارمند بانکم دانشگاه خوب درس خوندم ولی تو بانک همه کارمندا دانشگاه ...

شما هم با آزمون وارد بانک شدید؟ 

خستگی و استرس داره کارمند بانک؟ 

حس آزادی دارید؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
کشاورزی 

حقوقت خوبه؟راضی هستی؟ مزایا دارید؟؟ میگن کشاورزی خوب مزایا داره که

یه نفر😑 هنوز نتونستم تصمیم بگیرم شرکت کنم یانه خوندن پیشکش😅

خخخ

آزمون دادم کاش پام میشکست نمیرفتم آزمون بدم البته من ۱۷ سال سابقه دارم  دکتری امسال قبول شدم ...

خدا نکنه...به همکارهات فکر نکن...منم یه سری زیر اب زنن که با پارتی اومدن..فقط در حال اینن که نذارن بری پست بالاتر

آزمون دادم کاش پام میشکست نمیرفتم آزمون بدم البته من ۱۷ سال سابقه دارم  دکتری امسال قبول شدم ...

چرا؟ میشه بپرسم دلایل عدم رضایتتون چیه؟ 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
اره از نظر پولی اره  منتها من کمالگرا هستم  کار بانک راضی ام نمیکنه  چون تخصصی رشت ...

رشتت چیه.؟؟ بانک بهترین ارگان هست برای خانوم ها..درست را بخون..انشالله پست بالا میری به دردت میخوره