2777
2789
قطعا عزیزدل همینطوره💗

😘💓

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون متین  اما بنده از ۱۷ سالگی خونه جدا گرفتم و  متاهلم حدود دوسالِ  و استقلالم ...

عزیزم اگه استقلال رو توی خونه جدا میبینی و... بحث فرق داره ....

اگه 19 ساله هم هستی  حداقل 8 سال از شما بزرگترم  بحث استقلالی که مطرح میکنمم به صرفا خونه مجزا و.. خلاصه نمیشه ، شما ازدواج کردی انشالله خوشبخت و سفید بخت باشی توی صحبت هام اشاره کردم وقتی غرق  استقلال بشی و‌مزشو بچشی چندین سال باید بگذره تا به خودت بیای و متوجه بشی همش لذت نیست و... 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

💙✌🏻

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
حرفتون متین  اما بنده از ۱۷ سالگی خونه جدا گرفتم و  متاهلم حدود دوسالِ  و استقلالم ...

ببخشید خانمی میشه یکم من و راهنمایی کنی؟؟؟ 

چ جوری از ۱۷ سالگی مستقل شدی 

من اصلا ب ازدواج و اینا فک نمیکنم ولی اگ اینجوری ب بی عرضه بودنم ادامه بدم میترسم ب زور شوهرم بدن 

بدجوری هم با افسردگی دارم میجنگم 

پشت کنکور بودم الان ۲۲ سالمه دانشجو مهندسی پزشکی ازادم  فردا هم کنکور میدم باز بلکه پرستاری بیارم 

تنها هنرمم تو این سن رانندگیه ک چون خ علاقه دارم با پدرم میخوام پایه یکم بگیرم 

تورو خدا ی خورده من و راهنمایی کن از تجربیاتتون بهم بگو 

حص میکنم بدجوری زندگیم و هدر دادم 

افسردگی و گذشته سختی داشتم کلی کتک خوردم و... ولی بازم هیچ چیز تنبلی خودم و انکار نمیکنه نمیتونم خودم و ببخشم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میشه اگ این پستم و دیدین راهنماییم کنی؟ 

ممنون🌱

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.