2777
2789

به تازگی فهمیدم که هاشیموتو دارم خیلی خودمو باختم روحیه و امید ندارم هر روز غصه گریه ناراحتی خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم در حدی حالم بده که فقط به مر‌گ فکر میکنم دکتر هم زیاد رفتم در ضمن با کلی روانشناس هم حرف زدم و اونا کلی حرف تکراری بهم گفتن ....اینجا نیومدم گدایی محبت کنم اما واقعا زندگی خودم و خانوادم نابود شده من اصلا رو به راه نیستم از 5ماه پیش که رفتم پیش یک دکتر و اون اشتباهی عمل کرد همه ی این مشکلات رو برام به وجود آورد نمیدونم چیکار کنم جدیدا هم کف پام داغ میشه

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم

منم دارم .چرا سختش می‌کنی ؟ اصلا چیز خاصی نیس. به مرور با مصرف قرص تیروئید کم میشه من شش سال پیش ۳۰۰ بود تازه شده۱۰۰

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه چیزاییو برای خودتون بزرگ میکنید که واقعا تعجب آوره اصلا چیز ترسناکی نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدایی هست سرطان خون بود دکترش میگف اسن اکه روحیه نداشت الان استخوانش زیر خاک پوسیده بود 

همیشه شاده می‌ره میگرده حال خودشو خوب میکنه اصلا براش مهم نی چه بیماری داره 

منم دارم .چرا سختش می‌کنی ؟ اصلا چیز خاصی نیس. به مرور با مصرف قرص تیروئید کم میشه من شش سال پیش ۳۰۰ ...

پس چرا من آنقدر ترسیدم؟؟!بخدا دست خودم نیست دلم برای مامانم میسوزه نابووود شده اون اززمستونمون اینم از عید من ناراحتم همه هم تو خونه بخاطر من ناراحتن

یه بنده خدایی هست سرطان خون بود دکترش میگف اسن اکه روحیه نداشت الان استخوانش زیر خاک پوسیده بود  ...

راست میگی درسته من نمیدونم چمه ضمن اینکه ۶ماهه سر چیزای دیگه اینور اونور دووییدم

پس چرا من آنقدر ترسیدم؟؟!بخدا دست خودم نیست دلم برای مامانم میسوزه نابووود شده اون اززمستونمون اینم ...

حالت خوبه؟ وسواس داری. هاشیموتو خطرناک نیس چرا اینقدر اطرافیانتو زجر میدی سر این چیز مسخره؟!

پس چرا من آنقدر ترسیدم؟؟!بخدا دست خودم نیست دلم برای مامانم میسوزه نابووود شده اون اززمستونمون اینم ...

نهایتش ریزش موت ادامه دار میشه همین و همین نه چیز عجیبیه نه هیچی. 

بعد شش سال تازه من هاشیموتوام از ۳۰۰ رسیده۱۰۰ هیچیمم نبود تو این شش سال از توام سالم ترم.بدنم سالمه سالمه. 

راست میگی درسته من نمیدونم چمه ضمن اینکه ۶ماهه سر چیزای دیگه اینور اونور دووییدم

روحیتو نباز به هیچ وجه خیلی بد میشه برات مهم نباشه 

من خودم دختر عموم 16 سالشه نزدیک امتحانای ترم یهو مفصلای دستو پاش ورم میکرد درد میکنه خیلی شدید همه میگفتن این امسال میوفته درس خون بود روماتیسم مفصلی داشت بیماری که خوب نمیشه اونم تو سن 16 سالگی ولی هروقت میدیمش خوشحال بود 

بعد شش سال تازه من هاشیموتوام از ۳۰۰ رسیده۱۰۰ هیچیمم نبود تو این شش سال از توام سالم ترم.بدنم سالمه ...

درخواست دوستی بدم یکسری سوالات دارم