2777
2789

چقدر به این حرف اعتقاد دارین که نباید آرزو هدف یا برنامه هاتون رو به بقیه بگین ؟

تجربه ای دارین؟

یعنی شده با بقیه راجع بهش حرف بزنین و واقعا به اون خواسته نرسیده باشین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ب اینکه بگی و نمیشه اعتقاد ندارم ولی کلا نمیگم

چون اگه نشه دیگه دست کم‌میگیرنت 

ادمو بی عرضه حساب میکنن

ولی اگه یهویی برسی پشماشون میریزه(((((:

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

مثلاً به دخترخاله ی شوهرم گفتم می‌خواهم این ست مانتو شلوار و روسری رو بخرم فرداش تنش بود😑😐

اون که مشخصه از حرصت اینکارو کرد

نه منظورم ی ایده و آرزو یا همچین چیزیه

اره یه سری دور ازجان شما کثافت هستن برا شما انرژی منفی میفرستن مانع رسیدن شما به ارزوهاتون میشن.&nbs ...

دقیقا همین منظورم بود 

به نظرتون انرژی منفی اینا واقعیه؟

آره و اینکه وقتی میگی و نمیشه ضایع میشه آدم 

دلیلش اینه که اگه هدفاتو به کسی بگی مغز فکر می‌کنه واقعا به هدفت رسیدی دیگه تلاش نمیکنه انگیزه بده.

و اینکه اگه هی از خواسته هات بگی یه سریا که بدخواهت هستن اگه بفهمن بهشون نرسیدی خوشحال میشن به قول معروف دشمن به شاد میشی.

والا یه نفر میشناسم سر کارم همش بدی منو میخواست و همش می‌گفت دلمو شکوندی با وجودی که من سرم تو لاک خودم بود و هی می‌گفت آه من تو رو میگیره انگار که پدرش رو من کشته بودم خلاصه من به دلایلی مجبور به استعفا شدم حالا اون خانوم همش پشت سرم میگه درس عبرت بشه براتون آه من گرفت 🤣🤣🤣 یعنی دلم میخواست اونجا می‌بودم و واقعا اون روی سگیم که به کسی نشون ندادم نشونش میدادم

شاید تنها دلیلش شاید  همین باشه از ته دل طرف کسی خبر نداره بجز خداوند.

اگر حسادت بکند انرژی منفی سرازیر میشود سمت تو 

تو بفکر آرزویت هستی و اون بفکر  نرسیدن تو به آرزویت

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مثلاً به دخترخاله ی شوهرم گفتم می‌خواهم این ست مانتو شلوار و روسری رو بخرم فرداش تنش بود😑😐

عین دخترخاله بیشعور من.  هر چی من باهاش درددل کردم و از ارزوها و خواسته هام گفتم خودش زودتر رفت تصاحب شون کرد گفتم کاش شوهر پولدار داشتم رفت با یه فوق پولدار ازدواج کرد گفتم کاش لاغر بودم من یه کیلو کم نکردم اون خودشو کشت باربی کرد گفتم کاش پول داشتم دماغمو عمل میکرد خدا شاهده سی و دو سالم شد هنوز عمل نکردم اون دو هفته بعد ازین که بهش گفتم رفت تهران پیش بهترین جراح عمل کرد.  در حالی که اصلا قصد عمل نداشت.  بعد یه انرژی منفی بهم منتقل کرد که هرگز به ارزوهام نرسیدم😑😑